Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT Master Explorer Camera Review

Realme GT Master Explorer Camera Review

απο Kostas Gliatiotis

Το Realme GT Master Explorer είναι μια διαφορετική, και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκδοση του κορυφαίου Realme GT της εταιρείας. Έχει διαφορετικό σχεδιασμό, είναι σαφώς πιο πολυτελές, το σημαντικότερο όμως είναι ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της κάμερας, σε φωτογραφίες και όχι μόνο. Το νέο Smartphone της εταιρείας, χρησιμοποιεί τον ανώτερο τεχνικά και σε απόδοση, IMX766 αισθητήρα της Sony, με ονομαστική ανάλυση 50mp και ένα μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος. Έχει όμως και OIS (Optical Image Stabilization), για πρώτη φορά σε συσκευή της εταιρείας, με εντυπωσιακά πλεονεκτήματα στον τομέα της φωτογραφίας και όχι μόνο. Στο συγκεκριμένο Camera Review,  βλέπουμε την απόδοση που έχει στην πράξη η βασική αυτή κάμερα του Realme GT Master Explorer και όχι μόνο.

Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό είναι μια ακόμα σημαντική βελτίωση, κυρίως λόγω της υψηλότερης ονομαστικής ανάλυσης στα 16mp, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή της εταιρείας μέχρι και σήμερα. Όμως το Master Explorer έχει και ένα ξεχωριστό Street Photography mode που είναι σχεδιασμένο για τις “ιδιαίτερες” συνθήκες λήψης μιας φωτογραφίας… στο δρόμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εδώ το Smartphone εκμεταλλεύεται τον αισθητήρα της κάμερας του, σε συνδυασμό με το Laser Autofocus για ακόμα πιο γρήγορη εστίαση, αλλά και τον αισθητήρα που μετράει την ισορροπία λευκού προκειμένου να μπορεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επιλέξει τις ιδανικές “ρυθμίσεις” για να βγάλει μια φωτογραφία.

Μάλιστα, το Street Photography Mode έχει και αρκετά φιλτρα που τονίζουν ή αλλάζουν πλήρως τον χαρακτήρα μιας φωτογραφίας, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο “εντυπωσιακό” που είναι και το ζητούμενο σε αυτό το είδος φωτογραφίας.

Αφήνοντας τις κάμερες στην… άκρη, το Realme GT Master Explorer είναι ένα ιδιαίτερα ικανό Smartphone σε όλους τους τομείς. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 870 επεξεργαστής της Qualcomm, μια επιλογή που έχει γίνει για προφανείς λόγους, αφού ο Snapdragon 888 έχει συγκεκριμένους περιορισμούς σε κατανάλωση ενέργειας και θερμοκρασία λειτουργίας. Η κορυφαία έκδοση που μας έστειλε η εταιρεία για την δοκιμή, έρχεται με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, ακόμα και η οθόνη του Smartphone είναι ένα κορυφαίο τεχνικά και  όχι μόνο Panel. Προφανώς και εδώ είναι AMOLED, και μάλιστα κυρτή στην αριστερή και δεξιά πλευρά της, μια επιλογή που κάνει το Master Explorer να δείχνει πιο πολυτελές και όχι μόνο. Έχει προφανώς υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, και η εταιρεία χρησιμοποιεί δύο διαφορετικούς αισθητήρες προκειμένου να προσαρμόζει ιδανικά αυτόματα τον φωτισμό και την χρωματική της απόδοση.

Δυστυχώς όμως προς το παρόν τουλάχιστον, το Realme GT Master Explorer δεν θα γίνει διαθέσιμο επίσημα στη χώρα μας. Είναι μια ξεχωριστή έκδοση του κορυφαίου Smartphone της εταιρείας, που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι κάνει σημαντικά και γρήγορα βήματα στον τομέα της φωτογραφίας και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights