Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia G20 | Unboxing | Hands-on

Nokia G20 | Unboxing | Hands-on

απο Kostas Gliatiotis

Η Nokia συνεχίζει να προσφέρει οικονομικά Smartphones για όσους αναζητούν μια συσκευή για απλή καθημερινή χρήση, και το Nokia G20 είναι η μια από τις δύο που θα έρθουν επίσημα στη χώρα μας. Παραδοσιακά λοιπόν, το γνωρίζουμε στο Unboxing video του.

Η εταιρεία συμμετέχει στο Android One πρόγραμμα της Google, κάτι που σημαίνει ότι το Smartphone έρχεται με μια Stock έκδοση του Android 11 λειτουργικού συστήματος, με ελάχιστες προσθήκες σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Το Hardware στο εσωτερικό του είναι μάλλον το ελάχιστο δυνατό, με τον Helio G35 της Mediatek και 4GB RAM στην βασική του έκδοση, μαζί με 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Nokia G20 έχει τέσσερις συνολικά κάμερες στο πίσω μέρος του, με την βασική από αυτές να είναι στα 48mp. Έχει μια ακόμα με Ultrawide φακό, και την ελάχιστη δυνατή ανάλυση στα 5mp, και δύο ακόμα κάμερες των 2mp με Macro φακό και έναν αισθητήρα βάθους. Η οθόνη παρόλα αυτά, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική σε μέγεθος στις 6.5 ίντσες, και με διαγώνιο 1600×720 pixels που είναι το αντίστοιχο του 720p για οθόνη με αναλογία πλευρών 20:9.

Η Nokia δηλώνει ότι η μπαταρία του Smartphone μπορεί να διαρκέσει έως και 3 ημέρες, με την χωρητικότητα της να είναι στα 5.050mAh, με σημαντικά αργή φόρτιση όμως στα 10W. Στη χώρα μας, το Nokia G20 θα έρθει σε μια τιμή λίγο κάτω από τα 200 ευρώ, που το φέρνει σε αντιπαράθεση με πολλές και ικανές συσκευές από εταιρείες του ανταγωνισμού του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights