Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 5.4 Review: Διαφορετικό άλλα από άλλη εποχή

Nokia 5.4 Review: Διαφορετικό άλλα από άλλη εποχή

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από μερικά χρόνια, ήταν ιδιαίτερα «δημοφιλής» η τάση να θέλει κάποιος το Smartphone του όσο πιο απλό και εύχρηστο, ακόμα και αν αυτό ήταν σε βάρος των διαθέσιμων επιλογών και δυνατοτήτων που θα μπορούσε αυτό να έχει. Η Google δημιούργησε το Android One πρόγραμμα, για τους κατασκευαστές που ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτό, και να χρησιμοποιούν όχι απλά μια Stock  έκδοση του Android λειτουργικού συστήματος, αλλά να ακολουθούν και συγκεκριμένες «οδηγίες» ακόμα και στο Hardware που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν σε αυτές.

Όμως με την πάροδο του χρόνου, και με τα Smartphones να αποκτούν όλο και περισσότερες δυνατότητες και να εκμεταλλεύονται την πρόοδο της τεχνολογίας, ήταν αναμενόμενο ότι ένα γραφικό περιβάλλον που θα προβάλει και θα κάνει εύχρηστη την εκμετάλλευση τους ήταν σχεδόν απαραίτητο. Η Nokia, είναι η μοναδική πλέον εταιρεία με ουσιαστική παρουσία στην αγορά των Smartphones που επιλέγει να συμμετέχει στο Android One πρόγραμμα της Google.

Με δεδομένη την έμφαση της εταιρείας στην χαμηλότερη και μεσαία κατηγορία τιμής, αυτό κάνει πολύ δύσκολο για τα Smartphones της το να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό τους με τρόπο που να είναι άμεσα ορατός στην καθημερινότητα του ιδιοκτήτη τους. Το Nokia 5.4 είναι το θεωρητικά «καλύτερο» Smartphone της εταιρείας που είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά, με τα εισαγωγικά να οφείλονται στην έμφαση που δίνει στην μεσαία κατηγορία.

Παρότι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν είναι πιθανόν τα καλύτερα για τα χρήματα που κοστίζει, και η επιλογή του Stock Android περιορίζει την χρησιμότητα του, καταφέρνει να είναι ενδιαφέρον σε τομείς και με τρόπους που πιθανόν δεν περιμένει κανείς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights