Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia G10 Unboxing video | Ένα λογικό Budget Smartphone

Nokia G10 Unboxing video | Ένα λογικό Budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Η Nokia συνεχίζει να προσπαθεί να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της, απευθυνόμενη σε αυτούς που αναζητούν μια ιδιαίτερα οικονομική πρόταση για απλή καθημερινή χρήση. Εστιάζει μάλιστα την προσπάθεια της, στο να τονίσει την «αξιοπιστία» των δικών της Smartphones, και το Nokia G10, όπως και το Nokia G20 που είδαμε πριν μερικές ημέρες, είναι οι νεότερες και οικονομικότερες προτάσεις της εταιρείας. Παραδοσιακά, η γνωριμία μας μαζί του ξεκινάει με το Unboxing video του.

Το Nokia G10, όπως και κάθε άλλο Smartphone της εταιρείας, βασίζεται στο Android One πρόγραμμα της Google, που «υποχρεώνει» στην χρήση του Stock Android με ελάχιστες παρεμβάσεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Έρχεται με Android 11 και με θεωρητικά έως και 2 χρόνια αναβαθμίσεων λογισμικού. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο μάλλον αδύναμος Helio G25 επεξεργαστής της Mediatek και η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας έχει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Στα χρήματα που κοστίζει το Nokia G10, είναι γεγονός ότι μπορεί να βρει κανείς πολλές ακόμα προτάσεις από άλλες εταιρείες με συνήθως καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, η Nokia εστιάζει στην απλότητα του Stock Android 11 αλλά και στην υπόσχεση των αναβαθμίσεων για δύο χρόνια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights