Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL Tab 10S | Unboxing video | Hands-on

TCL Tab 10S | Unboxing video | Hands-on

απο Kostas Gliatiotis

Το TCL Tab 10S είναι ένα οικονομικό Tablet, σχεδιασμένο για απλή καθημερινή χρήση. Παραδοσιακά πλέον, η γνωριμία μας μαζί του ξεκινάει με το Unboxing video. Η εταιρεία έχει επιλέξει ένα «σωστό» σύνολο χαρακτηριστικών για το νέο της Tablet, το οποίο έφτασε με καθυστέρηση στα χέρια μας για την δοκιμή του. Η οθόνη των 10.1 ιντσών έρχεται με FullHD ανάλυση στα 1920×1200 pixels, κάτι που δυστυχώς ακόμα δεν θεωρείται δεδομένο στην κατηγορία τιμής του. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι ο Helio P22 της Mediatek, σχεδιασμένος να προσφέρει…. λογικές επιδόσεις για την κατηγορία που ανήκει το Tab 10S και την χρήση για την οποία προορίζεται.

Όμως το Tab 10S έχει και τέσσερα διαφορετικά ηχεία, προκειμένου να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ήχου, σε συνδυασμό με την φωτεινή και ζωντανή οθόνη του. Μάλιστα έχει και μια μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του με χωρητικότητα 8.000mAh και για την κατηγορία του, η φόρτιση με 18W θεωρείται ικανοποιητική.

Στη χώρα μας, το Tablet είναι διαθέσιμο περίπου στα 180 ευρώ, και στα χέρια μας έχουμε την βασική του έκδοση με 32GB αποθηκευτικού χώρου και 3GB RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights