Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola Moto G30 unboxing video

Motorola Moto G30 unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Το Moto G30 είναι ένα από τα νεότερα Smartphones της Motorola που έρχονται επίσημα στη χώρα μας, και η γνωριμία μας μαζί του ξεκινάει παραδοσιακά με το Unboxing video του. Δυστυχώς, η παρουσία της εταιρείας στη χώρα μας είναι περιορισμένη, ακριβώς την εποχή που παρουσιάζει ολο και πιο ενδιαφέρουσες και ανταγωνιστικές προτάσεις. Το Moto G30 έρχεται και αυτό με Stock Android 11, με ελάχιστες προσθήκες από την Motorola σε χρήσιμες δυνατότητες και εφαρμογές. Στη χώρα μας είναι αποκλειστικά διαθέσιμο από τον ΓΕΡΜΑΝΟ και την Cosmote, που μας το παραχώρησε για την δοκιμή του.

Στο εσωτερικό του Moto G30 βρίσκεται ο παλαιότερος και απλά ικανοποιητικός Snapdragon 662 επεξεργαστής της Qualcomm, σε συνδυασμό όμως με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, κάτι που δεν συνηθίζεται στα περίπου 180 ευρώ που είναι η επίσημη τιμή πώλησης του.

Η οθόνη του Smartphone έχει λογικό μέγεθος στις 6.5 ίντσες, αν και χαμηλότερη ανάλυση στα 1600×720 pixels, έρχεται όμως με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz που μάλιστα προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή και την περίπτωση. Παρότι είναι ένα LCD Panel, έχει την χρωματική απόδοση που το κάνει ιδιαίτερα ικανοποιητικό, και αντίστοιχα καλά επίπεδα φωτισμού.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος του Moto G30 είναι συνολικά τέσσερις, όμως μόνο η βασική από αυτές «ξεχωρίζει» με τα χαρακτηριστικά της. Έχει έναν αισθητήρα στα 64mp και ένα διάφραγμα στο f/1.7 στο φακό της, που είναι αποδοτικότερο από το συνηθισμένο. Μαζί υπάρχει μια ακόμα συνηθισμένη πλέον Ultra wide κάμερα στα 8mp και δύο αισθητήρες στα 2mp. Ο ένας έχει έναν Macro φακό μπροστά του θεωρητικά για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, και η τελευταία κάμερα είναι αισθητήρας «βάθους» για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Τέλος, και η μπαταρία του Moto G30 είναι απόλυτα ικανοποιητική με χωρητικότητα 5.000mAh και μάλιστα το Smartphone φορτίζει με 20W, που δεν θεωρείται κάτι δεδομένο στην κατηγορία τιμής του. Μάλιστα, ο φορτιστής περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του, κάτι που δυστυχώς πλέον θεωρείται άξιο αναφοράς, και όχι δεδομένο για άλλες εταιρείες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights