Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 1 iii: Η καλύτερη οθόνη σε Smartphone

Sony Xperia 1 iii: Η καλύτερη οθόνη σε Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Ακόμα και αν η τιμή πώλησης του είναι εντυπωσιακά υψηλή, ακόμα και αν οι κάμερες του δεν είναι αυτό που υπόσχεται η Sony Mobile, το Xperia 1 iii έχει με διαφορά την πιο εντυπωσιακή οθόνη που υπάρχει σε Smartphone αυτή τη στιγμή. Με 4k ανάλυση, υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz (έστω και… μονίμως) και ένα πλήθος από επιλογές για την παραμετροποίηση της.

Με ξεχωριστό creator mode για να προβάλλει ταινίες όπως ακριβώς έχουν δημιουργηθεί σε υπηρεσίες Streaming όπως το Netflix και το Amazon Prime video, ρύθμιση της θερμοκρασίας χρωμάτων σε … κλίμακα Kelvin.

Παρότι έχει μια διαφορετική και λιγότερο συνηθισμένη αναλογία πλευρών στο 21:9 και παρότι η πραγματική της κάθετη ανάλυση είναι χαμηλότερη από το τυπικό του 4k, είναι ένα εντυπωσιακό OLED Panel που μάλιστα κατασκευάζει η ίδια η Sony.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights