Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 50 Premium mid range

Honor 50 Premium mid range

απο Kostas Gliatiotis

Το Honor 50 είναι ένα Premium mid range Smartphone, το πρώτο της νέας εταιρείας που έρχεται επίσημα στη χώρα μας. Η Honor συνεργάζεται κανονικά με την Google και την Qualcomm, κάτι που σημαίνει ότι το Honor 50 έρχεται κανονικά με το σύνολο των Google services αλλά και τον Snapdragon 778G επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

Έχει μια εντυπωσιακή βασική κάμερα στα 108mp και φορτίζει με 66W από τον φορτιστή που υπάρχει κανονικά στη συσκευασία του. Έχει όμως και μια Premium Super AMOLED κυρτή οθόνη με 120Hz ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται δυναμικά ανάλογα με την εφαρμογή. Στη χώρα μας, το Honor 50 θα έρθει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με 128 και 256GB αποθηκευτικού χώρου, και 8GB RAM. Η τιμή και για τις δύο θα είναι κάτω από 500 ευρώ, όμως θα διαμορφωθεί ακριβώς μέσα στον επόμενο μήνα με την κυκλοφορία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights