Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ iPhone 13 Pro Video Review: Απλά εντυπωσιακό

iPhone 13 Pro Video Review: Απλά εντυπωσιακό

απο Kostas Gliatiotis

Το iPhone 13 Pro είναι το “μικρότερο” από τα δύο θεωρητικά και πρακτικά καλύτερα μοντέλα της νέας σειράς από την Apple. Όμως σε πλήρη αντίθεση με τα αμέσως προηγούμενα iPhone 12 pro και iPhone 12 pro max, το iPhone 13 Pro δεν έχει κάτι να “ζηλέψει” από το iPhone 13 Pro Max εκτός από το μέγεθος της οθόνης και της μπαταρίας του. Έχει και αυτό μια ProMotion όπως την ονομάζει η Apple, οθόνη με ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz, που συνεχίζει να είναι ένα… Super Retina XDR AMOLED Panel με εντυπωσιακά επίπεδα φωτισμού και υποστήριξη για Dolby Vision HDR Video. Αυτό είναι το αναλυτικό του Review αφού είχα τη δυνατότητα να το έχω στα χέρια μου για μερικές ημέρες.

Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του iPhone 13 Pro είναι ουσιαστικά βελτιωμένες στο σύνολο τους. Η βασική από αυτές έχει έναν σημαντικά μεγαλύτερο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα, έχει σταθεροποίηση σε αυτόν και όχι στον φακό, ένα διάφραγμα στο f/1.5 πλέον και φυσικά Dual Pixel Auto focus. Η δεύτερη Ultrawide κάμερα έχει πλέον Auto focus και αυτή, κάτι που της επιτρέπει να βγάζει και Macro φωτογραφίες, ενώ και η τρίτη και τελευταία κάμερα έχει 3Χ οπτικό zoom ενώ λειτουργεί και αυτή πλέον με το Night mode.

Ο A15 Bionic επεξεργαστής που σχεδιάζει η ίδια η Apple, έχει έστω και λίγο καλύτερες επιδόσεις σε σύγκριση με τον αμέσως προηγούμενο A14 Bionic, συνδυάζει όμως τις επιδόσεις αυτές με σημαντικά καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σε συνδυασμό με την έστω και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία του iPhone 13 Pro, έχουν σαν αποτέλεσμα σημαντικά καλύτερους χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Προφανώς και το iPhone 13 Pro έρχεται με το iOS 15, την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple, που όπως έχουμε δει σε προηγούμενο βίντεο προσφέρει μερικές χρήσιμες βελτιώσεις. #iPhone13 #iphone13Pro #iphone #apple #iphone13review #iphone13proreview

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights