Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 12 Pro Max Review: Το καλύτερο στο είδος του

Apple iPhone 12 Pro Max Review: Το καλύτερο στο είδος του

απο Kostas Gliatiotis

Κάθε χρόνο, υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού της Apple, που επιλέγει το εκάστοτε μεγαλύτερο και ακριβότερο «μοντέλο» κάθε νέας σειράς, πολλές φορές απλά επειδή είναι το… καλύτερο. Με τα νέα iPhone 12 όμως, είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια, που η Apple πραγματικά προσφέρει κάτι το διαφορετικό στο κορυφαίο iPhone 12 Pro Max, ακόμα και αν οι διαφορές αυτές είναι χαρακτηριστικά που για τον κόσμο των Android Smartphones δεν… δείχνουν τόσο εντυπωσιακές.

Εκτός από θεωρητικά και πρακτικά πλέον καλύτερο, το iPhone 12 Pro Max είναι και σημαντικά ακριβότερο από κάθε άλλο νέο iPhone 12, αν και αυτό δεν λέει πολλά πλέον σε μια αγορά που περιλαμβάνει Smartphones με ακόμα υψηλότερη τιμή πώλησης χωρίς απαραίτητα να είναι συνολικά καλύτερα με κάποιο τρόπο.

Στο συγκεκριμένο Review θα γνωρίσουμε αναλυτικότερα το νέο iPhone 12 Pro Max, και θα δούμε αν οι αλλαγές που έχει κάνει σε αυτό η Apple, δικαιολογούν τα επιπλέον χρήματα που κοστίζει, εκτός προφανώς από το μεγαλύτερο του μέγεθος και την αντίστοιχα μεγαλύτερη οθόνη του.

Σχεδιασμός.

Το iPhone 12 Pro Max μπορεί να πει κανείς ότι είναι μια απλά μεγαλύτερη έκδοση του iPhone 12 Pro, αφού εξωτερικά οι δύο συσκευές δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά. Το μεγαλύτερο μέγεθος του είναι εκεί για να «φιλοξενήσει» την μεγαλύτερη σε μέγεθος οθόνη του και μαζί με αυτή και μια μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό του.

Αυτό δεν σημαίνει με κάποιο τρόπο ότι το iPhone 12 Pro Max δεν είναι ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση, κατασκευή και πολυτέλεια Smartphone. Η Apple Γνωρίζει πολύ καλά πως να εκμεταλλεύεται την εμπειρία που έχει στην χρήση κορυφαίων υλικών όπως το γυαλί και το ατσάλι.

Εδώ έχουμε τον μέχρι σήμερα καλύτερο συνδυασμό των δύο αυτών υλικών, σε iPhone αλλά και σε οποιδήποτε Smartphone. Το ατσάλινο πλαίσιο έχει και στο iPhone 12 Pro Max την ίδια απόλυτα επίπεδη επιφάνεια όπως και στα άλλα τρία μοντέλα της σειράς, μια σημαντική αλλαγή και σε εμφάνιση αλλά και σε πρακτικότητα.

Είναι γεγονός ότι μια κυρτή επιφάνεια «κάθεται» πιο ευγενικά στο χέρι, χωρίς να ενοχλούν οι έντονες γωνίες. Αν το φαινόμενο αυτό δεν είναι ιδιαίτερα έντονο στα άλλα τρία νέα iPhone 12, στο μεγαλύτερο από αυτά, ακριβώς λόγω μεγέθους μπορεί να είναι πιο ενοχλητικό για κάποιους.

Αυτό δεν αναιρεί πάντως σε καμία περίπτωση την ακόμα υψηλότερη αίσθηση στιβαρότητας και ποιότητας που δίνει στο χέρι το iPhone 12 Pro Max ακριβώς επειδή το ανοξείδωτο ατσάλι σαν υλικό είναι διαφορετικό από το αλουμίνιο.

Όμως η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή και στην αντοχή των συσκευών της, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από κάθε άλλη εταιρεία. Η κεραμική επίστρωση που δηλώνει η Apple ότι έχει η οθόνη του iPhone 12 Pro Max όπως και των άλλων μοντέλων της σειράς, είναι πιο ανθεκτική σε χτυπήματα και γρατζουνιές. Αυτός βέβαια είναι ένας ισχυρισμός που κανείς δεν θα δοκιμάσει επίτηδες να δει αν είναι πραγματικός, όμως αν … τύχει να χτυπήσει κάπου το iPhone 12 Pro Max του, θα εκτιμήσει την δουλειά που έχει κάνει η εταιρεία.

Το πίσω μέρος του Smartphone είναι κατασκευασμένο από γυαλί, που ακόμα και αν δεν έχει την ίδια αυτή προστασία, παραμένει όπως και στα προηγούμενα iPhone 11, ιδιαίτερα ανθεκτικό. Η ματ υφή του συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή και στο μάτι αλλά και στην αφή, ενώ έχει το πλεονέκτημα του να μην αφήνει εύκολα δαχτυλιές.

Τέλος, παρότι η Apple δεν προτρέπει τους ιδιοκτήτες του iPhone 12 Pro Max να κάνουν… μπάνιο στην θάλλασα με αυτό, έχει βελτιώσει σημαντικά και την αντοχή του στο νερό και την σκόνη. Η εταιρεία δηλώνει τυπικά ότι υποστηρίζει το ΙΡ68 πρότυπο, όμως ταυτόχρονα ότι οι νεότερες συσκευές της μπορούν να αντέξουν σε βάθος μέχρι και έξι μέτρα που είναι στην ουσία τέσσερις φορές μεγαλύτερο από αυτό που ορίζει το πρότυπο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights