Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 8i: Το πιο “ομαλό” στην κατηγορία του

Realme 8i: Το πιο “ομαλό” στην κατηγορία του

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Realme 8i είναι το οικονομικότερο θεωρητικά Smartphone στη σειρά της εταιρείας, έρχεται όμως με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τιμής του. Έχει μια εντυπωσιακή οθόνη στα 120Hz για πραγματικά ευχάριστη καθημερινή χρήση, έναν ισχυρό Helio G96 επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του και μια κάμερα με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και ανάλυση στα 50mp. Το Realme 8i κυκλοφορεί από σήμερα και επίσημα στη χώρα μας, και αυτό είναι το unboxing video του.

Η τιμή του είναι όμως ίσως αυτή που προκαλεί την πιο “θετική” εντύπωση, αφού η βασική του έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM θα είναι διαθέσιμη στα 219 ευρώ, μια τιμή στην οποία ουσιαστικά δεν έχει ανταγωνισμό με το σύνολο των χαρακτηριστικών του. Υπάρχει και μια θεωρητικά καλύτερη έκδοση με επίσης 4GB RAM αλλά 128GB αποθηκευτικού χώρου, με τιμή επίσης απόλυτα λογική στα 239 ευρώ.

H μπαταρία στο εσωτερικό του έχει επίσης μεγάλη χωρητικότητα στα 5.000mAh και η ταχεία φόρτιση στα 18W θεωρείται σε κάθε περίπτωση ικανοποιητική για την κατηγορία τιμής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights