Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Οι αριθμοί (δεν) έχουν σημασία: Realme 8 pro Camera Review

Οι αριθμοί (δεν) έχουν σημασία: Realme 8 pro Camera Review

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Realme 8 Pro είναι η καλύτερη θεωρητικά πρόταση της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας. Αυτό είναι άλλωστε “ξεκάθαρο” με την επιλογή της κάμερας των 108mp και των πολλών διαφορετικών επιλογών για φωτογραφία ανάλογα με τις συνθήκες. Στο συγκεκριμένο Review λοιπόν, εστιάζουμε και εμείς στον τομέα που ενδιαφέρει περισσότερο την Realme και σε αυτόν που “στηρίζει” την εμπορική επιτυχία του Smartphone της.

Για την βασική κάμερα των 108mp χρησιμοποιείται ο Samsung HM2 αισθητήρας, με σημαντικά βελτιωμένη απόδοση και τεχνικά χαρακτηριστικά. Η τεχνική του Pixel Binning είναι αποτελεσματική σε φωτογραφίες με πολύ καλά επίπεδα λεπτομέρειας.

To ξεχωριστό Night mode, λειτουργεί ιδιαίτερα αποδοτικά, και η βασική κάμετα του Realme 8 pro μπορεί να βγάλει απόλυτα ικανοποιητικές φωτογραφίες. Αυτές έχουν σχεδόν πάντα σωστά επίπεδα φωτισμού, κοντά στην πραγματικότητα, και επίπεδα λεπτομέρειας που είναι σαφώς ανώτερα από το “συνηθισμένο” σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Η βασική κάμερα του Realme 8 pro όμως, εκμεταλλεύεται την υψηλή ονομαστική της ανάλυση και για να προσφέρει ένα 3x ψηφιακό ζουμ, με την τελική φωτογραφία να έχει επίπεδα λεπτομέρειας αντίστοιχα καμερών που έχουν συγκεκριμένα διαφορετικό φακό για παρόμοια αποτελέσματα.

Για τις άλλες τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του Realme 8 pro, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εταιρεία δεν “προσπάθησε” το ίδιο. Αυτή με τον Ultrawide φακό έχει σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, όμως η ανάλυση της στα 8mp δεν διαφέρει από το συνηθισμένο σε ένα Mid-range smartphone.

Αντίστοιχα και η Macro camera, για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, έχει ανάλυση 2mp ενώ απουσιάζει και το Auto focus, που θα της έδινε τη δυνατότητα να βγάζει σημαντικά καλύτερες φωτογραφίες.

Έχει ιδιαίτερη σημασία όμως και η απόδοση του Snapdragon 720G επεξεργαστή στο εσωτερικό του Smartphone, η οποία είναι αρκετή για να καλύψει τις “απαιτήσεις” μιας κάμερας με τόσο υψηλή ονομαστική ανάλυση.

Συνολικά, το Smartphone προσπαθεί να αποδώσει μονίμως ζωντανά και έντονα χρώματα σε κάθε φωτογραφία, μια επιλογή που φαίνεται να έχει γίνει από την εταιρεία προκειμένου οι φωτογραφίες αυτές να είναι σαφώς πιο ευχάριστες οπτικά. Τεχνικά κάποιες φορές το αποτέλεσμα ίσως δεν είναι το καλύτερο δυνατό, όμως το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Realme 8 Pro δίνει περισσότερη σημασία σε μια όμορφη φωτογραφία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights