Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 11T Pro unboxing video: Το καλύτερο στο είδος του

Xiaomi 11T Pro unboxing video: Το καλύτερο στο είδος του

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi 11T pro είναι η νεότερη κορυφαία πρόταση της εταιρείας, σε μια κατηγορία τιμής που είναι πιο “εύκολο” να επιλέξει κάποιος το επόμενο του Smartphone. Στα 649 ευρώ που κοστίζει επίσημα στη χώρα μας η βασική του έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB RAM, προσφέρει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών. Μια κάμερα των 108mp με δυνατότητα εγγραφής HDR video αλλά και σε ανάλυση 8k, μια Super AMOLED οθόνη στα 120Hz με 10-bit βάθος χρώματος και φυσικά τον Snapdragon 888 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του.

Ίσως όμως ακόμα πιο εντυπωσιακό από όλα αυτά, είναι ότι φορτίζει την μπαταρία του με… 120W από τον φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του. Μια πλήρη φόρτιση χρειάζεται μόλις 17 λεπτά σύμφωνα με την Xiaomi, και το πρότυπο έχει και την δική του ονομασία hyper Charge. Η ίδια η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh και είναι απόλυτα ικανοποιητική ακόμα και για τον “δύσκολο” σε κατανάλωση ενέργειας Snapdragon 888.

 

Το Xiaomi 11T Pro τρέχει το MIUI 12.5 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, και κάτω από αυτό βρίσκεται φυσικά το Android 11 της Google. Η Xiaomi έχει δεσμευτεί για τρία χρόνια ενημερώσεων σε επόμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος και τέσσερα χρόνια συνολικά ενημερώσεων ασφαλείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights