Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το μικρό της παρέας: iPhone 13 Mini unboxing

Το μικρό της παρέας: iPhone 13 Mini unboxing

απο Kostas Gliatiotis

Το iPhone 13 Mini είναι το μικρότερο και τυπικά το “φθηνότερο” από τα τέσσερα νέα μοντέλα της Apple. Έρχεται και αυτό επίσημα στη χώρα μας, και η Cosmote μας το παραχώρησε για την δοκιμή του. Υποστηρίζει το 5G δίκτυο της, και φυσικά την υπηρεσία της eSIM. Το μικρότερο iPhone 13 Mini λοιπόν, έχει ακριβώς τις ίδιες κάμερες και τον ίδιο A15 Bionic επεξεργαστή της Apple στο εσωτερικό του με το “κανονικό” iPhone 13 και αυτό είναι το Unboxing video του.

Έρχεται φυσικά και με το iOS 15, την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας. Η μικρότερη οθόνη του στις 5.4 ίντσες δεν έχει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης εως και 120Hz όπως το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro Max, ενώ και η ονομαστική της ανάλυση είναι διαφορετική.

Παρόλα αυτά, είναι και πάλι ένα Super Retina XDR AMOLED Panel, με φωτισμό που φτάνει τα 800nits σε High Brightness Mode και θεωρητικά έως και τα 1200nits σε προβολή HDR και Dolby Vision περιεχομένου. Έχει αναμενόμενα και μια μικρότερη σε μέγεθος μπαταρία στο εσωτερικό του, η οποία ομως σε συνδυασμό με το βελτιωμένο συνολικά Hardware υπόσχεται καλύτερους χρόνους λειτουργίας από το προηγούμενο iPhone 12 mini.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights