Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Είναι σίγουρα καλύτερο! Apple iPhone 13 Pro VS iPhone 12 Pro

Είναι σίγουρα καλύτερο! Apple iPhone 13 Pro VS iPhone 12 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο iPhone 13 Pro είναι σε όλα ένα καλύτερο τηλέφωνο από το αμέσως προηγούμενο iPhone 12 pro της εταιρείας. Ακόμα και αν δεν “χρειάζεται” κανείς αυτά που προσφέρει σαν βελτιώσεις, έρχεται με καλύτερες κάμερες, μια πολύ καλύτερη Super RETINA XDR οθόνη με Pro Motion 120Hz και τον νέο A15 Bionic επεξεργαστή της Apple. Έχει μάλιστα και μια λίγο μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό του.

Το νεό iOS 15.0.2 λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, υπάρχει στην ίδια ακριβώς έκδοση και για τις δύο συσκευές, όμως το iPhone 13 Pro έχει μερικές νέες δυνατότητες στην κάμερα του.

Apple iPhone 13

Apple iPhone 13 Pro

Apple iPhone 13 mini

Η εξωτερική κατασκευή είναι ακριβώς η ίδια στα δύο Smartphones, με προφανή εξαίρεση το πλαίσιο για τις κάμερες που έχει μεγαλώσει σε μέγεθος όπως και οι ίδιες στο εσωτερικό της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights