Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple ProRes video | iPhone 13 Pro

Apple ProRes video | iPhone 13 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Με την αναβάθμιση σε iOS 15.1 το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max αποκτούν πλέον την δυνατότητα εγγραφής ProRes Video. Το επαγγελματικό αυτό format της Apple προσφέρει εντυπωσιακά καλύτερη λεπτομέρεια και ποιότητα εικόνας, ενώ υποστηρίζεται προφανώς και η εγγραφή σε Dolby Vision HDR.

Όμως το νέο πρότυπο έρχεται και με περιορισμούς, στην διάρκεια των αρχείων και όχι μόνο. Οι εκδόσεις των iphone 13 pro και iPhone 13 Pro Max με Pro έχουν την δυνατότητα εγγραφής μόνο σε 1080p με 30 και 60fps ενώ η εγγραφή σε 4k με 30fps υποστηρίζεται μόνο στις εκδόσεις με 256,512GB και 1TB αποθηκευτικού χώρου.

Κάθε ProRes video καταλαμβάνει περίπου 3GB αποθηκευτικού χώρου σε 1080p@60 για ένα λεπτό εγγραφής, κάτι που εκτός των άλλων κάνει πιο δύσκολη τη μεταφορά τους από το iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max σε κάποια άλλη συσκευή για την επεξεργασία τους. Παρόλα αυτά, παραμένει εντυπωσιακή η δυνατότητα εναλλαγής από την μια κάμερα στην άλλη κατά τη διάρκεια της εγγραφής, αφού το ProRes video υποστηρίζεται και από τις τρεις κάμερες των συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights