Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 10 vs Realme 8i: Budget ανταγωνισμός

Xiaomi Redmi 10 vs Realme 8i: Budget ανταγωνισμός

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi Redmi 10 είναι η καλύτερη πρόταση της εταιρείας με κόστος κάτω από 200 ευρώ. Αντίστοιχα το realme 8i είναι η νεότερη πρόταση της σειράς, με ελάχιστα υψηλότερο κόστος. Τα δύο Smartphones έχουν πολλές ομοιότητες και συγκεκριμένες διαφορές. Έχουν και τα δύο την ίδια 50mp κάμερα, μια οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz για το Redmi 10 και στα 120Hz για το Realme 8i.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Xiaomi είανι ο Helio G88 και αντίστοιχα για το Smartpohone της Realme είναι ο Helio G96, και στις δύο περιπτώσεις σχεδιασμένος από την Mediatek. Η μπαταρία στο εσωτερικό τους έχει την ίδια χωρητικότητα στα 5.000mAh ενώ φορτίζουν και το ίδιο γρήγορα στα 18W. To καθένα προσφέρει τα δικά του πλεονεκτήματα προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, που αναζητά ένα οικονομικό Smartphone για απλή καθημερινή χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights