Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Βρες τις διαφορες! Xiaomi 11T Pro VS Xiaomi Mi 11i

Βρες τις διαφορες! Xiaomi 11T Pro VS Xiaomi Mi 11i

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi 11T pro είναι μια ακόμα εντυπωσιακή σε χαρακτηριστικά πρόταση από την εταιρεία, σε λογική τιμή για αυτά που προσφέρει. Το Xiaomi Mi 11i είναι το τρίτο και τελευταίο “μοντέλο” της Mi 11 σειράς από την εταιρεία. Τα δύο Smartphones έχουν εντυπωσιακές ομοιότητες, όπως η Super AMOLED E4 οθόνη στα 120Hz, ο Snapdragon 888 επεξεργαστής στο εσωτερικό τους, και η κάμερα των 108mp με τον Samsung HM2 αισθητήρα. Το Xiaomi 11T pro όμως έχει μια σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό του, αλλά φορτίζει και αστεία γρήγορα με 120W από τον φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Η βασική και μοναδική έκδοση όμως του Xiaomi Mi 11i που ειναι διαθέσιμη στη χώρα μας στα 599 ευρώ, έρχεται με 256GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB RAM. Η αντίστοιχη έκδοση του Xiaomi 11T Pro είναι ακριβότερη κατά 100 ευρώ στα 699 ευρώ, ενώ υπάρχει και με 128GB και 8GB RAM στα 649 ευρώ. Αυτό που φαίνεται να έχει το περισσότερο ενδιαφέρον όμως, είναι ότι όποιο και από τα δύο Smartphones και αν επιλέξει κάποιος, δεν μπορεί να πάρει περισσότερα σε αυτά τα χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights