Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Nova 9 Camera Review: Ποιότητα στη φωτογραφία

Huawei Nova 9 Camera Review: Ποιότητα στη φωτογραφία

απο Kostas Gliatiotis

Στο συγκεκριμένο Huawei Nova 9 Camera Review, βλέπουμε αναλυτικά τι προσφέρει η βασική κάμερα του νεότερου Smartphone της εταιρείας. Εξοπλισμένο με τον IMX766 αισθητήρα της Sony, με μια διαφορετική RYYB διάταξη όμως και την εμπειρία της Huawei στον τομέα της φωτογραφίας, φέρνει στην μεσαία κατηγορία απόδοση που ξεχωρίζει από το συνηθισμένο. Μαζί με την εντυπωσιακή βασική του κάμερα, το Nobva 9 έχει ακόμα τρεις στο πίσω μέρος του, η κάθε μια για διαφορετική χρήση.

Η Ultra wide κάμερα έχει έναν αισθητήρα των 8mp που δυστυχώς συνεχίζει να θεωρείται το δεδομένο στην κατηγορία αυτή. Η Macro κάμερα δεν έχει Auto focus, και η ανάλυση της στα 2mp είναι απλά ικανοποιητική. Με τον RYYB αισθητήρα όμως της βασικής κάμερας του, και ένα έξυπνο στη λειτουργία του Night mode, το Nova 9 καταφέρνει να βγάλει φωτογραφίες ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights