Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Review: Κορυφαία κάμερα σε μικρό πακέτο

Huawei P40 Review: Κορυφαία κάμερα σε μικρό πακέτο

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον συνηθισμένο για κάθε εταιρεία σχεδόν, να βγάζει τουλάχιστον δύο ή και ακόμα περισσότερες εκδόσεις σε κάθε νέα της κορυφαία πρόταση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μικρότερη από αυτές, έχει περισσότερεε διαφορές εκτός από την μικρότερη οθόνη που αντίστοιχα περιορίζει και τις συνολικές διαστάσεις. Στην περίπτωση της Huawei όμως και των νέων P40, αυτό δεν ίσχυει για το “απλό” μοντέλο της σειράς.

Τα εισαγωγικά έχουν ιδιαίτερη σημασία, αφού το P40 διατηρεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα μεγαλύτερα P40 pro και P40 Pro+ να ξεχωρίζουν, με βασικότερο από αυτά, φυσικά την εντυπωσιακή του κάμερα. Στο συγκεκριμένο Review θα ανακαλύψουμε μαζί τι προσφέρει το  P40, καθώς και ποιοι είναι οι λόγοι που για ένα μέρος του αγοραστικού κοινού, αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή.

Πριν ξεκινήσουμε, να αναφέρουμε επίσης, ότι το P40 είναι αυτή τη στιγμή το “οικονομικότερο” High end smartphone στην Ελληνική αγορά, που έρχεται με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά αν το συγκρίνει κανείς με τους βασικότερους ανταγωνιστές του από την… Νότιο Κορέα.

Σχεδιασμός.

Η εξωτερική σχεδίαση του P40 διατηρεί τον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα με το P40 Pro, με μοναδική εξαίρεση το μικρότερο μέγεθος αφού έχει και μικρότερη οθόνη, αλλά και το γεγονός ότι αυτή δεν είναι κυρτή.

Η επιλογή της “επίπεδης” οθόνης, θεωρείται πλεονέκτημα για ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, αφού σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιο… εύχρηστη. Η διαγώνιος των 6.1 ιντσών, έχουμε φτάσει σε μια εποχή που θεωρείται “μικρή”, χωρίς όμως το μέγεθος της να περιορίζει σε τίποτα την καθημερινή χρήση του Smartphone.

Η συσκευή που είχαμε στα χέρια μας για την δοκιμή μας, έρχεται στο ίδιο εντυπωσιακό γρκι χρώμα όπως και το ακριβότερο P40 Pro της εταιρείας. Παρότι έχει διαφορετική… ονομασία, είναι ακριβώς η ίδια απόχρωση. Αυτό το πίσω μέρος, είναι κατασκευασμένο από γυαλί, ένα υλικό ποθ θεωρείται δεδομένο πλέον σε αυτή την κατηγορία. Μάλιστα έχει πλέον και μια “ματ” υφή που προσφέρει δυο πολύ συγκεκριμένα πλεονεκτήματα.

Το ένα από αυτά είναι η πολυτέλεια που προσφέρει σε εμφάνιση αλλά και αίσθηση στο χέρι, το δεύτερο όμως είναι ότι γλυστράει σημαντικά λιγότερο. Σε συνδυασμό με το μεταλλικό πλαίσιο στο πλαϊνό μέρος του P40, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την πολυτελή αίσθηση ενός ποιοτικού Smartphone στην οποία μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

Στο πιο πρακτικό κομμάτι, θα θέλαμε το P40 να διατηρεί την θύρα ακουστικών στο κάτω μέρος του, που πριν ένα χρόνο υπήρχε στο Ρ30 παρότι εκεί απουσίαζε από το P30 Pro. Η εταιρεία έχει διατηρήσει παρόλα αυτά την αντοχή σε μικρά ατυχήματα, με πιστοποίηση ΙΡ53. Παρότι δεν είναι τυπικά αδιάβροχο το P40, μπορεί θεωρητικά να αντεξει τη χρήση σε βροχή ή το να πέσει λογική ποσότητα νερού πάνω του κατά λάθος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights