Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Smartphone και Tablet σε ένα ! Huawei Multi-screen collaboration

Smartphone και Tablet σε ένα ! Huawei Multi-screen collaboration

απο Kostas Gliatiotis

Ένα κορυφαίο Smartphone σαν το Huawei Nova 9 και ένα εντυπωσιακό Tablet όπως το Huawei Matepad 11, είναι ακόμα πιο αποδοτικά όταν… συνεργάζονται. Το Multiscreen collaboration της εταιρείας, επιτρέπει την σύνδεση των Tablet, Smartphones αλλά και των Huawei Matebook Laptops, και προσφέρει έναν πιο εύκολο τρόπο να βλέπουμε το κινητό μας από μια μεγαλύτερη οθόνη.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε αναλυτικά πόσο εύκολη είναι αρχικά η διαδικασία σύνδεσης του Nova 9 με το Matebook 11, αλλά και το πόσο εύκολα στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς το Smartphone του από την οθόνη του Tablet. Το Harmony OS και το EMUI 12 γραφικό περιβάλλον, συνεργάζονται άψογα ενώ συνολικά προσφέρουν τις ίδιες πρακτικά δυνατότητες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights