Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei Nova 9: Πολυτέλεια και ποιότητα στη φωτογραφία

Huawei Nova 9: Πολυτέλεια και ποιότητα στη φωτογραφία

απο Kostas Gliatiotis

Στον κόσμο των Smartphones, μια είναι η εταιρεία που «έδειξε» τον δρόμο στην … επαγγελματική φωτογραφία, και δεν είναι άλλη από την Huawei. Επί σειρά ετών, η εταιρεία φρόντιζε κάθε νέα κορυφαία της πρόταση να ξεχωρίζει φωτογραφικά (και όχι μόνο), εισάγοντας νέες τεχνολογίες. Ήρθε η ώρα όμως για την Huawei να φέρει την κορυφαία αυτή φωτογραφική της εμπειρία και σε μια διαφορετική κατηγορία τιμής. Το νέο HUAWEI Nova 9 είναι το Smartphone που αναλαμβάνει να το κάνει αυτό, με την Ultra Vision κάμερα των 50mp, χωρίς όμως να «ξεχνάει» την πολυτέλεια και την μοναδική ομορφιά που επίσης μας έχει… συνηθίσει η εταιρεία.

Μια μοναδική κάμερα λοιπόν, με RYYB αισθητήρα για έως και 40% καλύτερη απόδοση σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού, και μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.52”, που συνδυάζεται ιδανικά με τις επιλογές για φωτογραφία και βίντεο ανάλογα με τις συνθήκες. Φωτογραφίες πορτραίτου, Dual Video για να καταγράφουμε αυτό που θέλουμε αλλά και τις δικές μας… αντιδράσεις ταυτόχρονα, και φυσικά ένα Night mode σχεδιασμένο να «βλέπει» λεπτομέρεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Όμως μια κάμερα από μόνη της δεν θα ήταν ποτέ αρκετή για ένα κορυφαίο Smartphone από την HUAWEI. Το Nova 9 λοιπόν, θυμίζει σε όλους ότι η πολυτέλεια και ο ποιοτικός σχεδιασμός και κατασκευή δεν είναι… προνόμιο μόνο ακριβών Smartphones. Μια κυρτή AMOLED οθόνη στα 120Hz με δυνατότητα προβολής ενός δισεκατομυρίου χρωμάτων, που συναντά το μεταλλικό του πλαίσιο ακριβώς με την ίδια «καμπύλη» με το γυάλινο πίσω μέρος του για μια μοναδική αίσθηση στο χέρι του ιδιοκτήτη του.

Φυσικά, ένα Premium Smartphone πρέπει να έχει και τις επιδόσεις που απαιτούνται ώστε να κάνει τα πάντα χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, αλλά φυσικά να είναι ικανό και για Gaming. Ο συνδυασμός της AMOLED οθόνης στα 120Hz, με την άμεση απόκριση στο άγγιγμα και ο Snapdragon 778G επεξεργαστής στο εσωτερικό του HUAWEI Nova 9, εξασφαλίζουν τις επιδόσεις που θα το κάνουν ταχύτατο σε κάθε περίπτωση.

Η HUAWEI όμως έχει μια ιδιαίτερη παράδοση και στην απόδοση της μπαταρίας των Smartphones της. Με μοναδική διαχείριση των εφαρμογών από το λειτουργικό σύστημα με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, το HUAWEI Nova 9 προσφέρει χρόνους λειτουργίας που θα ζήλευαν ακόμα και οι High end προτάσεις της εταιρείας. Ακόμα και αν δεν… θυμάται πότε το φόρτισε τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης του, είναι σίγουρο ότι θα θυμάται ότι η φόρτιση ποτέ δεν διαρκεί πολύ.

Με το Super Charge πρότυπο της HUAWEI και έναν φορτιστή των 66W η μπαταρία του Nova 9 γεμίζει πλήρως σε λίγο περισσότερο από μισή ώρα, ενώ σε μόλις 20 λεπτά έχει το 70% διαθέσιμο, ποσοστό που είναι σχεδόν πάντα αρκετό για μια «γεμάτη» ημέρα χρήσης.

Ένα Smartphone λοιπόν δεν χρειάζεται να είναι ακριβό για να είναι κορυφαίο. Το νέο HUAWEI Nova 9 θυμίζει σε όλους με τον καλύτερο τρόπο τι μπορεί να πετύχει η εταιρεία, και το κάνει προσβάσιμο σε ένα ακόμα μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

Για όσους θέλουν μια smart εμπειρία κινητού, αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν ένα smartphone σε ακόμα πιο προσιτή τιμή, η σειρά nova της HUAWEI διαθέτει ακόμα ένα στολίδι στην γκάμα της: το HUAWEI nova 8i. Σχεδιασμός για υψηλή εργονομία, στρογγυλεμένες γωνίες ακριβείας και οθόνη 6,67″ HUAWEI Edgeless Display, για προβολή περιεχομένου δίχως όρια με πολύ στενά πλαίσια για να δημιουργούν μια πολύ πιο γεμάτη εμπειρία θέασης, είναι λίγα από αυτά που θα σας εντυπωσιάσουν. Δεν πρέπει να παραληθεί η γρήγορη φόρτιση (66 W HUAWEI SuperCharge), η κάμερα 64 MP AI Quad και η μεγάλη χωρηρικότητα (αποθηκευτικός χώρος 128 GB).

Τα νέα HUAWEI nova 9 και HUAWEI nova 8i είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

FacebookHuaweimobileGR

Instagramhuaweimobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights