Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 20 R 5G: Προσιτό σε όλους

TCL 20 R 5G: Προσιτό σε όλους

απο Kostas Gliatiotis

Το TCL 20R 5G είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Smartphone από την εταιρεία, με υποστήριξη για 5g δίκτυα, μια οθόνη στα 90Hz και την τεχνολογία NXTVision για βελτιωμένη χρωματική απόδοση. Έχει τον Dimensity 700 επεξεργαστή της mediatek στο εσωτερικό του, με αξιοπρεπείς επιδόσεις, και έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου με 4GB RAM. Έρχεται να συμπληρώσει την “γκάμα” των 5G Smartphones της εταιρείας, μαζί με το παλαιότερο TCL 10 5G αλλά και το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό TCL 20 5G.

Είναι πιστοποιημένο και από τους τρεις παρόχους στη χώρα μας, Vodafone, Wind και Cosmote για την λειτουργία στα δίκτυα πέμπτης γενιάς, και στα χρήματα που κοστίζει παρέχει μια εναλλακτική με κορυφαία οθόνη και ένα ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον. Το TCL UI v3 βασίζεται στο Android 11, και διατηρεί μια σχετικά απλή εμφάνιση, με ενδιαφέρουσες επιλογές παραμετροποίησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights