Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 20 5G Review: Σοβαρή εναλλακτική

TCL 20 5G Review: Σοβαρή εναλλακτική

απο Kostas Gliatiotis

Η πορεία της TCL στην αγορά των Smartphones ίσως δεν ήταν ακριβώς αυτή που θα περίμενε η εταιρεία, όμως είχε την «ατυχία» να κάνει την είσοδο της σε αυτή ταυτόχρονα με την εξάπλωση της πανδημίας. Επειδή όμως η TCL κάθε άλλο παρά… υποχωρεί, συνεχίζει να θεωρεί (σωστά) ότι έχει την τεχνογνωσία και την τεχνική ικανότητα να προσφέρει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αγορά.

Η νέα σειρά συσκευών, τα TCL 20, έχουν ξεκινήσει σταδιακά να κάνουν την εμφάνιση τους και στη χώρα μας, και ίσως το πιο «ενδιαφέρον» από αυτά, είναι το TCL 20 5G, το οποίο όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία του ξεχωρίζει για την υποστήριξη δικτύων πέμπτης γενιάς. Στη χώρα μας, το  TCL 20 5G πωλείται αποκλειστικά από την Cosmote και τα καταστήματα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, και είναι πιστοποιημένο να λειτουργεί στο 5G δίκτυο της Cosmote που πρώτη έφερε το «μέλλον» στη χώρα μας.

Σχεδιασμός.

Είναι γεγονός ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής, είναι δύσκολο ένα Smartphone να ξεχωρίζει με την εξωτερική σχεδίαση του. Όμως το TCL 20 5G καταφέρνει να πετύχει κάτι «δύσκολο» και συνδυάζει μια εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα όμορφη αλλά και με έναν πιο σοβαρό χαρακτηρα, ειδικά στο μαύρο χρώμα της συσκευής που έχουμε στα χέρια μας.H πίσω πλαστική επιφάνεια του, έχει μια γυαλιστερή μεν εμφάνιση, η οποία όμως είναι όσο πολυτελής μπορεί με το συγκεκριμένο υλικό. Η λεπτομέρεια με την διχρωμία το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ είναι και ακριβώς στο μέγεθος που πρέπει ώστε να δείχνει όμορφη χωρίς να είναι υπερβολική.

Πιθανόν επειδή οι κάμερες του TCL 20 5G δεν είναι το σημείο στο οποίο εστιάζει η εταιρεία, το πλαίσιο γύρω από αυτές δεν προσπαθεί να τραβήξει τα βλέματα, κάτι που συμβάλει και στον «σοβαρό» χαρακτήρα του Smartphone που αναφέραμε.

Οι συνολικές διαστάσεις του TCL 20 5G είναι μάλλον λογικές με δεδομένο και το μέγεθος της οθόνης του, με το πλαίσιο γυρω από αυτή να είναι απόλυτα λογικό σε μέγεθος, ενώ η διαγώνιος της στις 6.67 ίντσες είναι αρκετά μεγάλη για άνετη χρήση και φυσικά προβολή βίντεο και φωτογραφιών (περισσότερα στη συνέχεια).

Επειδή χρησιμοποιεί ένα LCD Panel το TCL 20 5G, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν μπορεί να είναι ενσωματωμένος σε αυτό, και βρίσκεται στο πλήκτρο ενεργοποίησης στην δεξιά πλευρά του. Η απόδοση του είναι όμως αυτή που έχει σημασία, και εδώ η εταιρεία έχει πετύχει την ιδανική ταχύτητα ανάγνωσης του αποτυπώματος μας, ενώ και η οθόνη ξυπνάει αρκετά γρήγορα για να είναι αντίστοιχα άμεση και η αίσθηση που δίνει ότι είναι έτοιμο για να το χρησιμοποιήσουμε.

Στην πάνω πλευρά έχουμε και υποδοχή για ενσύρματα ακουστικά, που αποτελεί ένα πλεονέκτημα πλέον στη μεσαία κατηγορία τιμής, θα θέλαμε όμως από το TCL 20 5G να χρησιμοποιεί και το ακουστικό του σαν δεύτερο στερεοφωνικό ηχείο, μια δυνατότητα που πλέον θεωρείται δεδομένη ακόμα και στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Παναγιώτης Γραίγος 05/04/2021 - 13:22

Ωραίο Review ,. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την φράση στην αρχή : “Η πορεία της TCL στην αγορά των Smartphones ίσως δεν ήταν ακριβώς αυτή που θα περίμενε η εταιρεία” .

Εννοείται ότι η εταιρεία δεν τα πάει καλά σε πωλήσεις;

Reply
Σπύρος 07/04/2021 - 09:39

Μάλλον εννοεί ότι είναι νέα εταιρεία στο χώρο των κινητών, καθώς μέχρι πρότινος έφτιαχνε τηλεοράσεις

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights