Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch GT 3 Unboxing video: Πολυτέλεια και πρακτικότητα

HUAWEI Watch GT 3 Unboxing video: Πολυτέλεια και πρακτικότητα

απο Kostas Gliatiotis

Στο unboxing video του νέου HUAWEI Watch GT 3 γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά το νέο Smartwatch της εταιρείας που σύντομα θα έρθει και επίσημα στη χώρα μας. Διατηρεί τα χαρακτητιστικά στα οποία μας έχει συνηθίσει η HUAWEI, όπως την εντυπωσιακή οθόνη, μια ατσάλινη “κάσα” 46mm, το Harmony OS 2.1 λειτουργικό σύστημα.

Το Watch GT 3 έχει βελτιωμένους αισθητήρες για την καταγραφή σστατιστικών για την υγεία μας. Μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τους καρδιακούς παλμούς μας, την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο, το στρες και φυσικά την θερμοκρασία του δέρματος μας. Η παρακολούθηση του ύπνου μέσω του HUAWEI TrueSleep συνδυάζεται και εδώ με την παρακολούθηση της αναπνοής μας για μια ολοκληρωμένη εικόνα της ξεκούρασης αλλά και της ποιότητας

. Για την καταγαφή της άθλησης μας, έχει επίσης βελτιωμένη Dual Band GPS λήψη, και υποστηρίζει το GNSS Ευρωπαϊκό σύστημα εντοπισμού της θέσης για μεγαλύτερη ακρίβεια. Έχει πρόσβαση στο App Gallery μέσω του HUAWEI Health για την εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών.

Η βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας και το διαφορετικό Hardware στο εσωτερικό του νέου Smartwatch, του προσφέρουν 14 ημέρες αυτονομίας με πλήρη χρήση των δυνατοτήτων του, ενώ φυσικά φορτίζει ασύρματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights