Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch GT 3 42mm unboxing video: Γυναικεία πολυτέλεια

HUAWEI Watch GT 3 42mm unboxing video: Γυναικεία πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο HUAWEI Watch GT 3 έρχεται και σε μια διαφορετική έκδοση 42mm με σχεδιασμό που απευθύνεται σαφώς στο γυναικείο κοινό. Έχει μικρότερο μέγεθος, διαφορετική “επίχρυση” εμφάνιση και ένα ιδιαίτερα έξυπνο μεταλλικό λουράκι. Είναι όμως το ίδιο ικανό σαν Smartwatch με το… κανονικό Watch GT 3.

Τρέχει το Harmony OS 2.1 λειτουργικό σύστημα της HUAWEI και έρχεται και αυτό με σημαντικές και πρακτικές βελτιώσεις. Οι βελτιωμένοι αισθητήρες του παρακολουθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα στατιστικά της υγείας μας, όπως οι καρδιακοί παλμοί, η περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο, και φυσικά η θερμοκρασία του δέρματος μας.

Το HUAWEI True Sleep συνδυάζει αυτά τα δεδομένα με την παρακολούθηση της διάρκειας και της ποιότητας του ύπνου μας για μια συνολική εικόνα του πόσο ξεκουραζόμαστε. Έχει φυσικά ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο για πραγματοποίηση κλήσεων, από το Smartphone μας. Υποστηρίζει την εγκατάσταση εφαρμογών μέσω του Appl Gallery και είναι φυσικά συμβατό με οποιοδήποτε Android Smartphone αλλά και iOS συσκευή της Apple με την εγκατάσταση του Huawei Health.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights