Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Κάτι μου ξέφυγε στο One UI 4 της Samsung

Κάτι μου ξέφυγε στο One UI 4 της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από λίγο καιρό, είχαμε δει σε ξεχωριστό βίντεο μερικές από τις αλλαγές που φέρνει το νεό One UI 4 γραφικό περιβάλλον της Samsung, στο Galaxy S21 Ultra και όχι μόνο. Βασίζεται προφανώς στο Android 12 λειτουργικό σύστημα της Google, όμως έχει μια ακόμα νέα δυνατότητα, την οποία η Samsung για κάποιο λόγο δεν τονίζει ιδιαίτερα.

Το Object eraser είναι μια επιλογή που μπορεί να αφαιρέσει ένα αντικείμενο από μια φωτογραφία, προσπαθώντας να το αναγνωρίσει και να “γεμίσει” μέσω τεχνητής νοημοσύνης τον χώρο πίσω από αυτό. Η Google πριν από λίγο καιρό, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη συγκεκριμένη δυνατότητα των Pixel 6 και Pixel 6 Pro, και το πως αυτή εκμεταλλεύεται την μονάδα τεχνητής νοημοσύνης στο εσωτερικό του Tensor επεξεργαστή που σχεδιάζει σε μεγάλο βαθμό η ίδια.

Galaxy S21 Ultra Review

Samsung One Ui 4 / Android 12

Το One UI 4 και η αναβάθμιση σε Android 12 είναι προς το παρόν δυστυχώς διαθέσιμη μόνο στη σειρά Galaxy S21. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Samsung στη δημοσιότητα, θα διατεθεί σύντομα και για τα Foldables της, όπως τα νεότερα Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3, το αμέσως προηγούμενο Galaxy Z Fold 2 αλλά και τα Galaxy note 20 και Note 20 Ultra.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights