Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 5 iii Review: Μερικές σκληρές αλήθειες (video)

Sony Xperia 5 iii Review: Μερικές σκληρές αλήθειες (video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony Mobile θεωρεί ότι μπορεί να ξεχωρίσει στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική High end κατηγορία, ακολουθώντας μια διαφορετική πολιτική από σχεδόν κάθε άλλο κατασκευαστή. Το Xperia 5 iii είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το ξεχωριστό δεν σημαίνει πάντα και καλύτερο, και στο συγκεκριμένο εντυπωσιακά μεγάλο Review βλέπουμε αναλυτικότερα τι προσφέρει το Smartphone της εταιρείας, τις διαφορές του από το ακόμα ακριβότερο Xperia 1 iii και όχι μόνο.

Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, συνεχίζουν να είναι ο τομέας στον οποίο δίνει έμφαση η εταιρεία, όμως για μια ακόμα φορά αυτό που “υπόσχεται” η Sony Mobile διαφέρει από αυτό που ισχύει στην πράξη. Ο Snapdragon 888 επεξεργαστής στο εσωτερικό του παρόλα αυτά, φαίνεται ότι δεν έχει σε έντονο βαθμό τα προβλήματα θερμοκρασίας και κατανάλωσης άλλων Smartphones. Η OLED οθόνη στις 6.1 ίντσες είναι πρακτικά ένα ακόμα από αυτά που η Sony θεωρεί ότι κάνουν το Xperia 5 iii να ξεχωρίζει, για μια ακόμα φορά όμως στην πραγματικότητα το Smartphone δυσκολεύεται να δικαιολογήσει τα χρήματα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights