Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony WF-C500: Καλός ήχος σε λογικό κόστος

Sony WF-C500: Καλός ήχος σε λογικό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony έχει μια ιδιαίτερα καλή φήμη και παράδοση στην δημιουργία κορυφαίων ασύρματων ακουστικών κάθε είδους. Συνήθως, αυτά έχουν υψηλότερο κόστος, με αποτέλεσμα να είναι προσβάσιμα από ένα μικρότερο μέρος του αγοραστικού κοινού. Τα WF-C500 προσπαθούν να το αλλάξουν αυτό, προσφέροντας απόλυτα ικανοποιητικό ήχο, σε χαμηλότερο κόστος, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Sony.

Παρόλα αυτά, στα περίπου 100 ευρώ που κοστίζουν επίσημα στη χώρα μας, έρχονται με μερικές ελλείψεις που είναι δύσκολο να δικαιολογηθούν. Η απουσίαη του κορυφαίου σε απόδοση Active Noise Cancellation της Sony είναι η σημαντικότερη από αυτές, όμως ακόμα και λεπτομέρειες όπως το ότι δεν αναγνωρίζουν πότε τα έχουμε στο αυτί μας, τα κάνουν να διαφέρουν από τις περισσότερες προτάσεις ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Σε σύγκριση με παλαιότερα ακουστικά της εταιρείας πάντως, τα WF-C500 αναγνωρίζονται και υποστηρίζονται από την εφαρμογή που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για Android Smartphones και συσκευές της Apple. Το 360 Reality Audio προσπαθεί σχετικά επιτυχημένα να εξομοιώσει την εμπειρία Surround ηχου, ενώ θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς αυτόνομα το κάθε ένα από τα δύο ακουστικά, με περιορισμένη όμως λειτουργικότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.