Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 11T vs Realme GT Neo 2

Xiaomi 11T vs Realme GT Neo 2

απο Kostas Gliatiotis

Το xiaomi 11t και το realme gt neo 2 έρχονται στη χώρα μας σε μια παραπλήσια τιμή πώλησης, και κάποια από τα χαρακτηριστικά τους είναι αντίστοιχα… όμοια. Στο συγκεκριμένο vs video, βλέπουμε αναλυτικότερα το καθένα από αυτά, και τις διαφορές που έχουν στην πράξη εκτός από την θεωρία. Το Smartphone της Realme έχει τον Snapdragon 870 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, ενώ το Xiaomi 11T έρχεται με τον ιδιαίτερα ικανό dimensity 1200 της Mediatek.

Η οθόνη τους έχει πρακτικά το ίδιο μέγεθος, και ονομαστική ανάλυση, αλλά και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Υπάρχει όμως μια αισθητή διαφορά στην χρωματική τους απόδοση, με την οθόνη του Xiaomi 11T να έχει ένα σημαντικά μεγαλύτερο χρωματικό εύρος 10-bit και αυτή του GT neo 2 να έχει θεωρητικά υψηλότερη φωτεινότητα στα 1.300nits.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος των δύο Smartphones διαφέρουν αισθητά. Η βασική κάμερα του xiaomi 11T χρησιμοποιεί τον ιδιαίτερα ικανό Samsung HM3 αισθητήρα των 108mp και αυτή του GT Neo 2 έχει πρακτικά την “μισή” ονομαστική ανάλυση στα 64mp με έναν IMX682 αισθητήρα της Sony. Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό είναι πρακτικά ίδια σε τεχνικά χαρακτηριστικά και απόδοση, όμως αυτή με τον Macro φακό, είναι αισθητά καλύτερη στο 11T με υψηλότερη ανάλυση αλλά και Auto focus.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό τους έχει την ίδια χωρητικότητα στα 5.000mAh και τα δύο Smartphones φορτίζουν πρακτικά το ίδιο γρήγορα. Στα 67W για το Xiaomi 11T και στα 65W για το GT Neo 2.

Η βασική έκδοση του Xiaomi 11T κοστίζει επίσημα στη χώρα μας 549 ευρώ με 128GB και 8GB RAM ενώ το GT Neo 2 είναι διαθέσιμο στα 579 ευρώ με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights