Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S21 FE 5G Review: Ακόμα καλύτερο

Samsung Galaxy S21 FE 5G Review: Ακόμα καλύτερο

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γεγονός, ότι η Samsung σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής, δυσκολεύεται να «ανταγωνιστεί» πολλές από τις εταιρείες που πλέον την… πιέζουν ιδιαίτερα, και ειδικά στην μεσαία και χαμηλότερη κατηγορία τιμής. Όμως στον κόσμο των High end Smartphones, η εταιρεία παραμένει απλά στην κορυφή για τον χώρο του Android, έστω και αν κάποιες φορές… απομακρύνεται από το ιδανικό (βλέπε σειρά Galaxy S20).

Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την «κυριαρχία» της αυτή, εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια, η Samsung παρουσιάζει πάντα μια ακόμα, θεωρητικά πιο οικονομική έκδοση των κορυφαίων της μοντέλων κάθε φορά. Η πολιτική αυτή ξεκίνησε με το Galaxy S10 Lite, συνεχίστηκε με το Galaxy S20 Fan Edition, και πλέον ήρθε η ώρα για το Galaxy S21 Fan Edition (Galaxy S21 FE από εδώ και πέρα) να προσφέρει μια ακόμα εναλλακτική για όσους θέλουν μεν ένα κορυφαίο Smartphone, αλλά όχι με αντίστοιχα υψηλή τιμή πώλησης.

Η συγκεκριμένη σειρά λοιπόν, προσπαθεί να μειώσει το κόστος, με μικρές αλλαγές που για ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού αποτελούν «αποδεκτή» παραχώρηση. Το περίεργο όμως είναι ότι σχεδόν πάντα, η παρουσίαση κάθε νέου μοντέλου της σειράς, γίνεται λίγο πριν την κυκλοφορία των επόμενων High end Smartphones της Samsung. Το Galaxy S20 FE … εμφανίστηκε λιγότερο από δύο μήνες πριν την παρουσίαση των Galaxy S21, και φέτος το Galaxy S21 FE φτάνει επίσημα στην αγορά λιγότερο από ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση των Galaxy S22.

Σχεδιασμός.

Η εξωτερική εμφάνιση και ο σχεδιασμός του Galaxy S21 FE, πρέπει να συνδυάσουν δύο πολύ συγκεκριμένους «στόχους». Το Smartphone πρέπει να … μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στα ακριβότερα μοντέλα της σειράς, ώστε να δείχνει ότι ανήκει στην ίδια οικογένεια. Πρέπει να το πετύχει αυτό όμως, με όσο το δυνατόν πιο «οικονομικά» υλικά κατασκευής,όπου αυτό είναι δυνατόν, προκειμένου να διατηρήσει και την πολυτέλεια που περιμένει κανείς, αφού παραμένει ένα Smartphone με κόστος περίπου στα 700 ευρώ.

Για το  Galaxy S21 FE, ο στόχος αυτός θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι πιο…εύκολος, αφού τουλάχιστον το απλό Galaxy s21 είναι και αυτό κατασκευασμένο από πλαστικό στο πίσω μέρος του. Όμως είναι εύκολο να θεωρήσει κανείς ότι πρόκειται για ακριβώς το ίδιο υλικό, χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβώς έτσι. Στο απλό Galaxy S21, η πλαστική πίσω επιφάνεια του, έχει μια διαφορετική επεξεργασία, ένα διαφορετικό είδος βαφής, και μια διαφορετική «υφή» όταν το κρατάει κάποιος στο χέρι του.

Στο Galaxy S21 FE η πίσω πλαστική επιφάνεια είναι διαφορετική. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το πλαστικό υλικό «δημιουργείται» εξ αρχής στο χρώμα που είναι κάθε συσκευή, και δεν βάφεται στην συνέχεια σε αυτό, μια σαφώς πιο οικονομική διαδικασία.

Μια ακόμα λεπτομέρεια για λόγους κόστους, είναι ότι το πλαίσιο γύρω από τις τρεις κάμερες του Galaxy S21 FE είναι ένα εννιαίο κομμάτι πλαστικού με το πίσω μέρος του, και δεν έχει διαφορετική απόχρωση όπως σε κάποιους χρωματικούς συνδυασμούς των Galaxy S21 και Galaxy S21 Plus.

Παρόλα αυτά, το Galaxy S21 FE διατηρεί το πλαίσιο στο πλαϊνό του μέρος κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Η επιλογή του μεταλλικού πλαισίου είναι απαραίτητη για την αίσθηση ποιότητας που πρέπει να δίνει στο χέρι, αλλά και για την στιβαρότητα που πρέπει να έχει το Smartphone. Σε πλήρη αντίθεση λοιπόν με τα Smartphones της σειράς Galaxy A, το Galaxy S21 FE είναι ταυτόχρονα όσο πιο οικονομικό αλλά και όσο…ποιοτικό πρέπει.

Τέλος, έρχεται με πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, κάτι που ακόμα και στην κατηγορία τιμής του, δυστυχώς ακόμα δεν θεωρείται δεδομένο από κάθε άλλο κατασκευαστή.

Οθόνη.

Αν υπάρχει ένας τομέας όπου σωστά η Samsung δεν προσπάθησε να κάνει κάποια … παραχώρηση για λόγους κόστους, αυτός είναι η οθόνη του Galaxy S21 FE. Πριν ένα χρόνο, το Galaxy S20 FE χρησιμοποιούσε ένα διαφορετικό AMOLED Panel σε σύγκριση με τα τότε Galaxy S20,S20 Plus και S20 Ultra. Η διαφορά ήταν ορατή στην χρωματική του ακρίβεια και την συνολική απόδοση του, κάτι που δεν ισχύει για την οθόνη του Galaxy S21 FE.

Αυτή είναι ένα Dynamic Amoled 2X, κάτι που την κάνει τεχνικά ίδια θεωρητικά με αυτή των galaxy S21  και Galaxy S21 Plus. Το Galaxy S21 Ultra διατηρεί ένα «πλεονέκτημα» στον τρόπο κατασκευής της για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ έχει και την δυνατότητα να προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε ένα μεγαλύτερο εύρος.

Η δυνατότητα αυτή, απουσιάζει πλήρως από το Galaxy S21 FE, και εδώ πρέπει να πούμε ότι κάποια στιγμή η Samsung θα πρέπει να σταματήσει να θέτει τέτοιους «τεχνητούς» περιορισμούς ώστε να διαχωρίσει τα Smartphones της ανάλογα με την κατηγορία τιμής τους.

Το να μην μπορεί να προσαρμόσει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης του ένα Galaxy A52, A52s και το έτσι και αλλιώς αδικαιολόγητο σε κόστος Galaxy A72, είναι μέχρι ένα σημείο αναμενόμενο, ακόμα και αν και στη δική τους κατηγορία πολλά Smartphones άλλων εταιρειών έχουν αυτή τη δυνατότητα Το να μην μπορεί να το κάνει το Galaxy S21 FE, με κόστος περίπου 700 ευρώ, και μάλιστα σε ένα Amoled Panel που είναι κατά τα άλλα κορυφαίο, είναι μάλλον αδικαιολόγητο για τις αρχές του 2022 που έρχεται το Smartphone στην αγορά.

Αν αφήσει κανείς τώρα αυτό στην άκρη, παραμένει εντυπωσιακό το πως η Samsun Display μπορεί να κατασκευάσει τόσο ποιοτικά panels. Η χρωματική απόδοση, η ένταση των χρωμάτων, τα επίπεδα φωτισμού και οποιδήποτε άλλο «τεχνικό» χαρακτηριστικό της οθόνης, είναι απλά εντυπωσιακό. Θα μπορούσε εύκολα να πει κανείς, ότι οθόνη αυτού του είδους δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα ακόμα και σε ακριβότερα Smartphones άλλων εταιρειων.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η Samsung έχει επιλέξει ένα διαφορετικό χρωματικό «προφίλ» για την οθόνη, ακόμα και αν προσπαθήσει κανείς να το ρυθμίσει με τις περιορισμένες επιλογές «φυσικής» και «ζωντανής» εμφάνισης που προσφέρουν οι ρυθμίσεις της οθόνης. Εδώ είναι γεγονός ότι η Samsun κάποια στιγμή πρέπει να αυξήσει τις διαθέσιμες επιλογές, ακόμα και αν δεν θέλει να τις φτάσει σε υπερβολικό σημείο για λόγους εντυπωσιασμού όπως σε πολλά Smartphones της Oneplus και της Realme.

Τα επίπεδα φωτισμού είναι αναμενόμενα όσο υψηλά «πρέπει» ώστε η οθόνη να είναι ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από έντονο φως. Θεωρητικά η Samsung αναφέρει τα 1.000nits σαν μέγιστο επίπεδο φωτεινότητας. Σε οποιοδήποτε Smartphone όμως, η τιμή αυτή αφορά ένα μικρό κομμάτι της επιφάνειας της οθόνης, και πάντα υπό συνθήκες.

Στο Galaxy S21 FE, η οθόνη μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα φωτισμού, στο σύνολο της επιφάνειας της, πάντα στην αυτόματη προσαρμογή.

Αν υπάρχει κάτι ακόμα που μάλλον η εταιρεία δεν θέλει να τονίσει ιδιαίτερα προκειμένου να μην… ξεχωρίσει το Galaxy S21 FE σε σύγκριση με τα δύο ακριβότερα μοντέλα της σειράς, είναι το πόσο μικρό είναι το πλαίσιο γύρω από την οθόνη του. Το μέγεθος του είναι και εδώ τόσο μικρό όσο θα περίμενε κανείς να βρει σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές άλλων εταιρειών.

Τέλος, αν υπάρχει μια παραχώρηση που έχει γίνει για λόγους κόστους στην οθόνη του Galaxy S21 FE, δεν αφορά την ίδια αλλά τον αισθητήρα αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος σε αυτή. Αντί για έναν Ultrasonic αισθητήρα όπως στα ακριβότερα Smartphones της, έχει επιλέξει έναν οπτικής τεχνολογίας που έχει διαφορά στον τρόπο που λειτουργεί.

Όμως και πάλι, σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο Galaxy S20 FE, ο αισθητήρας αυτός έχει βελτιωμένη ταχύτητα ανάγνωσης, ενώ το βασικότερο είναι ότι πάντα αναγνωρίζει με την πρώτη προσπάθεια το αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του.

Κάμερες.

Παρότι καλώς η κακώς η Samsung συμμετέχει στην άτυπη κόντρα των συσκευών με υψηλή ονομαστική ανάλυση στην κάμερα τους, ταυτόχρονα είναι και από τις εταιρείες που σωστά θεωρούν ότι ένας ποιοτικός αισθητήρας μπορεί να βγάλει καλές φωτογραφίες ακόμα και αν η ονομαστική του ανάλυση δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει σαν νούμερο.

Έτσι λοιπόν, το Galaxy S21 FE διατηρεί πρακτικά τις ίδιες κάμερες με τον προκάτοχο του, τουλάχιστον σε ότι αφορά τεχνικά τους ίδιους τους αισθητήρες. Αν αυτό παρόλα αυτά φαίνεται «περίεργο» σε κάποιους, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι τα αστεία ακριβότερα, και χωρίς λόγο Xperia 1 iii και Xperia 5 iii της Sony mobile χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια βασική κάμερα, και μάλιστα κάνουν και … ισχυρισμούς για την απόδοση της που τουλάχιστον σε αυτά δεν ισχύουν.

Η βασική κάμερα του Galaxy S21 FE λοιπόν, έχει ονομαστική ανάλυση 12mp με έναν εντυπωσιακά μεγάλο σε μέγεθος αισθητήρα στο 1/1.76” της ίντσας και με 1.8μm μέγεθος για κάθε ένα από τα φωτοευαίσθητα στοιχεία του. Σε συνδυασμό με το f/1.8 διάφραγμα του φακού μπροστά από τον αισθητήρα αυτό, το μεγάλο μέγεθος και το OIS κάνουν το Galaxy S21 FE ένα εντυπωσιακά ικανό Smartphone σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού. Το Dual Pixel Auto focus παραμένει το ίδιο χρήσιμο σε όλες τις περιπτώσεις είτε την ημέρα είτε τη νύχτα.

Αυτό όμως που επιτρέπει στο Galaxy S21 FE να βγάζει πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες για την κατηγορία τιμής του, είναι ο συνδυασμός της κάμερας αυτής με το Hardware στο εσωτερικό του. Ο Snapdragon 888 έχει ένα σημαντικά ισχυρότερο ISP, με αντίστιχα περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας των δεδομένων από την κάμερα για την δημιουργία της τελικής φωτογραφίας.

Ο διαφορετικός τρόπος που αφαιρεί τον ψηφιακό θόρυβο, το real time HDR, και η βελτιωμένη αποτύπωση του δυναμικού εύρους, παράγουν φωτογραφίες που είναι απλά ότι καλύτερο μπορεί να «πετύχει» μια κάμερα με αυτή την ονομαστική ανάλυση.

Με δεδομένο το ότι ο Snapdragon 888 και το ISP του χρησιμοποιούνται προφανώς και σε πολλά άλλα Smartphones, είναι πραγματικά ενδιαφέρον το τι έχει καταφέρει σε επίπεδο λογισμικου η Samsung σε ένα Smartphone αυτής της κατηγορίας.

Ακριβώς τις δυνατότητες αυτές εκμεταλλεύεται το Galaxy S21 FE και για την λειτουργία του Night mode με θεωρητικά και πρακτικά καλύτερο τρόπο από τον προκάτοχο του. Το Smartphone μπορεί να βγάλει έως και 14 διαφορετικές λήψεις με αντίστοιχα διαφορετικά επίπεδα έκθεσης στο φως, και να τις συνδυάσει σε μια τελική φωτογραφία.

Η πλήρης απουσία ψηφιακού θορύβου ακόμα και σε ιδιαίτερα σκοτεινά σημεία, η σωστή χρωματική αποτύπωση και το ότι οι φωτογραφίες είναι ρεαλιστικές σε επίπεδα φωτισμού, είναι και πάλι εντυπωσιακό ακόμα και σε σύγκριση με σημαντικά ακριβότερα Smartphones άλλων εταιρειών.

Η δεύτερη κάμερα τώρα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αναμενόμενα δεν προσπαθεί να ξεχωρίσει, αφού η Samsung παραδοσιακά δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο σε όλα τις τα Smartphones με εξαίρεση το Galaxy S21 Ultra. Έχει λοιπόν την ίδια ονομαστική ανάλυση στα 12mp με έναν Ultra wide φακό όπως πάντα για ένα μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία.

Πάλι ο Snapdragon 888 όμως και οι δυνατότητες του, προσφέρουν στην κάμερα αυτή απόδοση που είναι από ικανοποιητική έως ιδιαίτερα καλή. Αρχικά οι φωτογραφίες δεν διαφέρουν χρωματικά και σε επίπεδα φωτισμού από αυτές της βασικής κάμερας.

Προφανώς και το δυναμικό εύρος του αισθητήρα είναι περιορισμένο, και αυτό φαίνεται σε πιο δύσκολες συνθήκες,εκεί που το σωστό στην λειτουργία του αυτόματο HDR δεν μπορει να καλύψει τον περιορισμό αυτό.

Στο Galaxy S21 FE η Ultra wide Κάμερα μπορεί να χρησιμοποιήσει κανονικά το Night mode, και η λειτουργία του είναι απαραίτητη για μια σωστά φωτισμένη φωτογραφία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Τρίτη κάμερα τώρα, έρχεται και αυτή πρακτικά χωρίς αλλαγές σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο της σειράς. Έχει έναν τηλεφακό με 3Χ οπτικό zoom, και έναν αισθητήρα των 8mp. Έχει και μηχανική σταθεροποίηση, κάτι που παραμένει ασυνήθιστο για μια κάμερα αυτού του είδους.

Το Galaxy S21 FE προσπαθεί να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί με μια κάμερα αυτού του είδους, και παρότι οι φωτογραφίες διαφέρουν οπτικά σε φωτισμό, χρώμα και λεπτομέρεια σε σύγκριση με τις άλλες δύο κάμερες, είναι απόλυτα ικανοποιητικές για μια κάμερα αυτού του είδους.

Όμως η κάμερα αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει και το Night mode, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο ακόμα και σε ακριβότερα Smartphones για την δική τους κάμερα με οπτικό zoom. Μάλιστα το Galaxy S21 FE προσπαθεί να την επιλέξει όσο το δυνατόν πιο συχνά, αντί να κάνει ψηφιακά zoom από την βασική του κάμερα, χωρίς απαραίτητα να ενημερώνει για αυτό, μια «συνήθεια» που δυστυχώς έχουν πολλά Smartphones της Samsung και όχι μόνο.

Επεξεργαστής μνήμη.

Το Galaxy S21 FE, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του, υπάρχει πλέον σε μια έκδοση μόνο, με υποστήριξη για δίκτυα πέμπτης γενιάς. Παρότι και ο Exynos 2100 της ίδιας της Samsung που χρησιμοποιείται στα τρία άλλα Galaxy S21, αλλά και ο Snapdragon 888 της έκδοσης τους για την Αμερικάνικη Ήπειρο, έχουν ενσωματωμένο 5G modem, στη χώρα μας το Galaxy S21 FE θα έρθει μόνο σε έκδοση με τον Snapdragon 888.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής της Qualcomm είναι πλέον γνωστό ότι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με την κατανάλωση ενέργειας και την θερμοκρασία λειτουργίας του. Η Samsung φαίνεται ότι έχει προσπαθήσει να τα περιορίσει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Το Galaxy S21 FE «πιέζει» τον Snapdragon 888 στο μέγιστο της θεωρητικής του απόδοσης, όπως και οποιοδήποτε άλλο Smartphone με αυτόν στο εσωτερικό του, όμως επιλέγει να το κάνει για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Όπως και κάθε άλλο Smartphone με αυτόν, θα μειώσει την απόδοση του μόλις αυξηθεί η θερμοκρασία λειτουργίας του, το Galaxy S21 FE προσπαθεί να την περιορίσει πριν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα.

Όμως μιλάμε πάντα για μια αλλαγή που δεν είναι με κάποιο τρόπο ορατή σε καθημερινή χρήση, και πρέπει κανείς συγκεκριμένα και… επίτηδες να πιέσει το Galaxy S21 FE περισσότερο από ότι θα το έκανε σε πραγματική χρήση, μέσω κάποιου Benchmark προκειμένου να δει την διαφορά αυτή.

Ακόμα όμως και ετσί, το OneUI 4 και το Android 12 είναι έτσι και αλλιώς πιο «απλά» από την απόδοση του Snapdragon 888, και το Galaxy S21 FE ποτέ δεν δείχνει ότι αντιμετωπίζει την παραμικρή δυσκολία στην λειτουργία του.

Αυτό ισχύει μέχρι ένα σημείο και για την Adreno 660 GPU στο εσωτερικό του, που είναι πρακτικά και αυτή με την υψηλότερη κατανάλωση και αντίστοιχα την χειρότερη θερμική απόδοση. Το Galaxy S21 FE θα της επιτρέψει να φτάσει την μέγιστη απόδοση της, αλλά θα την περιορίσει πιο… γρήγορα από ένα άλλο Smartphone.

Παραμένει όμως γεγονός, ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς για Android Smartphones μέχρι και σήμερα, δεν έχουν καταφέρει να εξαντλήσουν τις δυνατότητες της αμέσως προηγούμενης γενιάς επεξεργαστών. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και με την μειωμένη απόδοση του, ο Snapdragon 888 και το Galaxy S21 FE είναι απόλυτα ικανά να προσφέρουν ότι χρειάζεται σε έντονη Gaming χρήση.

Η επιλογή της Samsung στον τρόπο διαχείρισης του συγκεκριμένου επεξεργαστή, έχει και κάποια πλεονεκτήματα στην απόδοση της μπαταρίας του, που για τα δεδομένα του Snapdragon 888 πάντα, είναι καλύτερη από ότι περιμένει κανείς με βάση τη χωρητικότητα της.

Μπαταρία.

Η μπαταρία αυτή λοιπόν, εχει χωρητικότητα 4.500mAh και απόδοση στο Galaxy S21 FE που ικανοποιεί στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το Smartphone μπορεί να βγάλει το «εργάσιμο» κομμάτι μιας ημέρας, ακόμα και αν κάποιος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός μαζί του. Ακόμα και αν βγάζει συνέχεια φωτογραφίες, ακόμα και αν βλέπει βίντεο στην όπως είπαμε εντυπωσιακή οθόνη του, ακόμα και αν τη χρησιμοποιεί συνέχεια παρά την αδυναμία της να μειώσει τον ρυθμό ανανέωσης της.

Πλησιάζοντας στο βράδυ, το Galaxy S21 FE θα έχει ακόμα ένα 15-20% διαθέσιμο στην μπαταρία του, που είναι απλά αρκετό ώστε να μην αγχώνεται ο ιδιοκτήτης του. Το ποσοστό αυτό μπορεί να είναι κοντά στο 30-35% σε λιγότερο απαιτητική χρήση, χωρίς όμως ακόμα και έτσι να είναι αρκετό για μια δεύτερη ημέρα.

Πρακτικά λοιπόν, ότι και αν κάνει ο ιδιοκτήτης του Galaxy S21 FE, στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το φορτίσει. Η διαδικασία της φόρτισης αυτής, είναι ένας τομέας που τουλάχιστον ακόμα, η Samsung δεν θελει να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό της. Τα 25W ταχείας φόρτισης είναι απλά αποδεκτά για τα δεδομένα του 2022 πλέον, και για ένα Smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Ακόμα και αν η εταιρεία δηλώνει ότι το Galaxy S21 FE μπορεί να γεμίσει το 50% της μπαταρίας του σε περίπου μισή ώρα, χρειάζεται λίγο περισσότερο από… άλλο τόσο για να την γεμίσει πλήρως.

Επειδή το 50% αυτό δεν φτάνει για μια ημέρα χρήσης, είναι γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του έχει το «άγχος» τς φόρτισης κυρίως για τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσει σε αυτή.

Συμπέρασμα.

Η Samsung παραμένει ένας από τους λίγους κατασκευαστές που δημιουργεί την δική της τεχνολογία και δεν αγοράζει σχεδόν τα πάντα από άλλους προμηθευτές. Ο τρόπος που εκμεταλλεύεται το πλεονέκτημα της αυτό σε σημεία του Galaxy S21 FE όπως η οθόνη του, είναι που της επιτρέπει να πετύχει τον στόχο της για χαμηλότερη θεωρητικά τιμή πώλησης.

Το θεωρητικά από το πρακτικά όμως απέχει, αφού στην πραγματικότητα πλέον το Galaxy S21 FE είναι ακριβότερο από το απλό Galaxy S21. Παρόλα αυτά, ακόμα και σε σύγκριση με αυτό, έχει μεγαλύτερη οθόνη με πρακτικά το ίδιο τεχνικά Panel, έχει τις ίδιες κάμερες και αντίστοιχα καλές επιδόσεις και μια συνολικά καλύτερη μπαταρία.

«Θυσιάζει» τα υλικά ή καλύτερα την επεξεργασία των υλικών κατασκευής του προκειμένου σε παρόμοι κόστος να προσφέρει αυτά τα πλεονεκτήματα.

Αυτό από μόνο του το κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αν και για μια ακόμα φορά αυτό ισχύει περισσότερο για όσους έχουν ήδη κάποιο Smartphone της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights