Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OneOdio Fusion A70: Καλύτερα από ότι περίμενα

OneOdio Fusion A70: Καλύτερα από ότι περίμενα

απο Kostas Gliatiotis

Η OneOdio είναι μια μάλλον άγνωστη εταιρεία στη χώρα μας, που σχεδιάζει αρκετά διαφορετικά είδη ακουστικών. Τα OneOdio Fusion A70, είναι ένα ζευγάρι over-ear Bluetooth ακουστικών, που η εταιρεία μου έστειλε για να τα δοκιμάσω. Φαίνεται να έχουν αρκετό… ενδιαφέρον, και για την σχεδίαση τους, αλλά και το ότι εκτός από ασύρματα μέσω Bluetooth, μπορεί να τα συνδέσει κανείς με καλώδιο και μάλιστα με δύο διαφορετικούς τρόπους.  Έχουν υποδοχή 3.5mm αλλά και μια 6.35mm που χρησιμοποιείται θεωρητικά τουλάχιστον σε πιο “επαγγελματικές” πηγές ήχου.

OneOdio Fusion A70 official Page

OneOdio® A70 Bluetooth & Wired Headphones, Critically Acclaimed

Έχουν την δυνατότητα να είναι συνδεδεμένα με δύο διαφορετικές συσκευές μέσω Bluetooth, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία έχουν και αρκετά καλούς χρόνους αναπαραγωγής μουσικής. Με ένα μάλλον λογικό κόστος για αυτά που προσφέρουν, και αρκετά ικανοποιητική ηχητική απόδοση, με σίγουρα υψηλή ένταση, είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όποιον αναζητά ακουστικά αυτού του είδους με χαμηλή τιμή πώλησης.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights