Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ThinkPad X1 Extreme Gen 4 video Review: Κάνει τα πάντα

ThinkPad X1 Extreme Gen 4 video Review: Κάνει τα πάντα

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Thinkpad της Lenovo, αποτελεί εδώ και… δεκαετίες, το ορόσημο σε ότι αφορά την επαγγελματική χρήση, την ανθεκτικότητα και την αντοχή στο χρόνο. Πλέον, περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές “προτάσεις” ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας. Το ThinkPad X1 Extreme Gen 4 είναι ένα Laptop 16 ιντσών και αυτό είναι το αναλυτικό review του σε video.

Είναι σχεδιασμένο να “αντικαταστήσει” έναν σταθερό υπολογιστή, με μέγεθος και βάρος που κάνει δυνατή τη μεταφορά του χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Το Configuration που έστειλε η Lenovo για το review, έχει άκρως εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο Intel i7-11800H επεξεργαστής, συνδυάζεται με 32GB RAM, μια Dedicated GPU της NVDIA και συγκεκριμένα την RTX 3050 ti, και μια εντυπωσιακή 4K touch οθόνη προφανώς στις 16 ίντσες. Έχει μάλιστα και ενσωματωμένο 5G Modem για συνδεσιμότητα ακομα και εκεί που δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο wi-fi δίκτυο.

Οι επιδόσεις του είναι εντυπωσιακές για επαγγελματική αλλά και… gaming χρήση, έρχεται όμως και με πολλά ακόμα πλεονεκτήματα. Από την υποστήριξη Dolby Atmos, μια calibrated οθόνη με πιστοποίηση από την Pantene και την xrite, με προσαρμογή σε διαφορετικά χρωματικά προφίλ όπως το sRGB, DCI-P3 και το χρήσιμο για την επεξεργασία βίντεο REC.709.

Η μπαταρία του έχει εντυπωσιακά μεγάλη χωρητικότητα στις 90Wh, όμως είναι αναμενόμενο ότι και πάλι “δυσκολεύεται” να ακολουθήσει με την κατανάλωση ενέργειας που έχει τουλάχιστον η συγκεκριμένη έκδοση του X1 Extreme Gen 4. Μπορεί να προσφέρει έως και δύο ώρες εντατικής χρήσης με το μέγιστο της απόδοσης του, χρόνος που είναι απόλυτα ικανοποιητικός. Παρόλα αυτά, όπως είναι μάλλον λογικό, η απόδοση του Laptop όταν είναι συνδεδεμένο στο τροφοδοτικό του, είναι ακόμα υψηλότερη.

Προφανώς και ένα Laptop αυτού του είδους και αυτής της κατηγορίας έχει ένα υψηλότερο κόστος, το οποίο όμως εξαρτάται από αυτά που θα επιλέξει κάποιος να έχει “στο εσωτερικό του” το thinkpad X1 extreme Gen 4. Η Lenovo έχει εντυπωσιακά πολλά διαθέσιμα configurations, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τα χρήματα που θέλει να διαθέσει κανείς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights