Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S22+ unboxing First Look

Samsung Galaxy S22+ unboxing First Look

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S22+ είναι το “μεσαίο” από τα τρία Smartphones της νέας σειράς που παρουσίασε η Samsung και αυτό είναι το Unboxing video του. Έρχεται με ίσως πιο “ουσιαστικές” βελτιώσεις σε σύγκριση με το Galaxy S22 Ultra, τουλάχιστον στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο. Η βασική του κάμερα έχει πλέον ονομαστική ανάλυση 50mp ενώ χρησιμοποιεί έναν τεχνικά ενδιαφέρον αισθητήρα που κατασκευάζει η ίδια η Samsung. Έχει Dual pixel Auto focus και OIS, αλλά και μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος.

Αντίστοιχη βελτίωση αποτελεί και η κάμερα με το 3Χ οπτικό πλέον zoom σε αντίθεση με την “Hybrid” κάμερα των προηγούμενων Galaxy S20 και Galaxy S21 (plus και … κανονικό). Έχει ανάλυση 10mp με έναν αισθητήρα όμως που έχει επίσης OIS για σταθερό πλάνο. Η τρίτη κάμερα με τον Ultra wide φακό, είναι η μοναδική που δεν αποτελεί κάτι “νέο” και διατηρεί την ανάλυση της στα 12mp. Δυστυχώς όμως δεν έχει για μια ακόμα φορά Auto focus, ένα χαρακτηριστικό που η Samsung διατηρεί μόνο στα κορυφαία Smartphones της σειράς.

Η οθόνη του Galaxy S22+ είναι και εδώ ένα Dynamic AMOLED 2X Panel, με ανάλυση FullHD+ και δυνατότητα προσαρμογής του ρυθμού ανανέωσης ανάμεσα σε 10 και 120Hz. Έρχεται με βελτιωμένα επίπεδα φωτεινότητας όπως και το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, και φυσικά εντυπωσιακή χρωματική απόδοση.

Στο εσωτερικό και του Galaxy S22+ βρίσκεται ο νέος Exynos 2200 επεξεργαστής που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια η Samsung. Η απόδοση του έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην κατανάλωση ενέργειας αλλά και την θερμοκρασία λειτουργίας του. Περισσότερο ενδιαφέρον όμως έχει η Xclipse 920 GPU που η Samsung έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με την AMD και βασίζεται στην RDNA2 αρχιτεκτονική. Υποστηρίζει Ray tracing σε μια έκδοση προσαρμοσμένη για τις ανάγκες και τους περιορισμούς ενός Smartphone.

Το Galaxy S22+ βελτιώνει και αυτό όπως το S22 Ultra και την ταχύτητα φόρτισης που πλέον μπορεί να γίνει με 45W, με φορτιστή που δυστυχώς συνεχίζει να μην περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Η μπαταρία παρόλα αυτά, έχει μικρότερη χωρητικότητα από το αμέσως προηγούμενο Galaxy S21+, στα 4.500mAh αντί για 4.800 στο προηγούμενο μοντέλο.

Τελος, η βασική έκδοση του Galaxy S22+ θα έρθει με 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου και 8GB RAM, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με 256GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights