Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S8+ first look

Samsung Galaxy Tab S8+ first look

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με τα νέα Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22+ και Galaxy S22, η Samsung παρουσίασε και τρία νέα Tablet της σειράς Galaxy Tab S8. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε μαζί για πρώτη φορά το Galaxy Tab S8+ που πλέον είναι το “μεσαίο” της σειράς, παρά την εντυπωσιακά μεγάλη του οθόνη στις 12.4 ίντσες.

Έρχεται με όλα όσα θεωρεί κανείς δεδομένα πλέον από ένα κορυφαίο Tablet της εταιρείας, όπως η μοναδική Super AMOLED οθόνη στα 120Hz με υψηλή ονομαστική ανάλυση στα 2800×1752 pixels. Το ενδιαφέρον είναι ότι στο εσωτερικό του Galaxy Tab S8+ αλλά και των τριων μοντέλων της σειράς, βρίσκεται επεξεργαστής της Qualcomm και συγκεκριμένα ο Snapdragon 8gen1 που αποτελεί θεωρητικά και πρακτικά ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η εταιρεία.

Η βασική έκδοση του Tablet έρχεται με 128GB διαθέσιμου χώρου και 8GB RAM ενώ υπάρχει και έκδοση με 256GB αλλά και 12GB RAM. Η μπαταρία έχει αναμενόμενα μεγάλη χωρητικότητα στα 10.000mAh αλλά πιο σημαντική είναι ίσως η δυνατότητα φόρτισης με 45W πλέον, που αποτελεί μια απαραίτητη βελτίωση από τη Samsung.

Το Galaxy Tab S8+ είναι εκτός των άλλων ένα εντυπωσιακά λεπτό Tablet, κατασκευασμένο φυσικά από αλουμίνιο. Σε αυτές τις διαστάσεις όμως η εταιρεία έχει “χωρέσει” και πάλι τέσσερα διαφοφρετικά ηχεία, ρυθμισμένα από την AKG για την ηχητική τους απόδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights