Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Σύγκριση χωρίς νόημα: Galaxy S22 Ultra vs iPhone 13 Pro Max

Σύγκριση χωρίς νόημα: Galaxy S22 Ultra vs iPhone 13 Pro Max

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S22 Ultra είναι το νεότερο και καλύτερο Smartphone της Samsung, και το iPhone 13 Pro Max αντίστοιχα αυτό της Apple. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τις τεχνικές διαφορές μεταξύ τους, αν και παραμένει γεγονός ότι ανήκουν σε διαφορετικό “κόσμο” το καθένα. Προφανώς και η Dynamic AMOLED 2X οθόνη του Galaxy S22 Ultra έχει εντυπωσιακά τεχικά χαρακτηριστικά, με φωτισμό που φτάνει τα 1.750nits. Χωρίς φυσικά αυτή του iPhone 13 Pro max να είναι κακή με κάποιο τρόπο.

Οι δύο εταιρίες έχουν μια αρκετά διαφορετική προσέγγιση στον τομέα της φωτογραφίας, με αποτελέσματα που διαφέρουν από λίγο έως πολύ ανάλογα με την περίπτωση. Το Galaxy S22 Ultra χρησιμοποιεί για μια ακόμα φορά έναν αισθητήρα των 108mp για την βασική του κάμερα, που πλέον έχει ένα ξεχωριστό Nightography mode για λήψεις σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού. Το iPhone 13 Pro max “επιμένει” ότι μια κάμερα των 12mp μπορεί να είναι αντίστοιχα ικανή, και μέχρι ένα σημείο η Apple έχει… δίκιο με έναν αισθητήρα με αυτό το μέγεθος, με Dual Pixel Auto focus, OIS και ένα εντυπωσιακό διάφραγμα στο f/1.5.

Από εκεί και πέρα, και τα δύο έχουν μια Ultrawide κάμερα στα 12mp με Auto focus που τους επιρέπει να βγάζουν και Macro φωτογραφίες, και μια κάμερα με 3X οπτικό zoom, με ανάλυση 10mp στο Galaxy S22 Ultra και 12mp στο iPhone 13 Pro max, με OIS και στις δύο συσκευές. Όμως το Smartphone της Samsung έχει μια ακόμα εντυπωσιακή κάμερα με 10x οπτικό zoom, και έναν περισκοπικό φακό, με OIS και ανάλυση 10mp, που μπορεί να βγάλει φωτογραφίες για τις οποίες δεν έχει κάτι ανάλογο το iPhone 13 Pro max.

Στις επιδόσεις παρόλα αυτά, όσο εντυπωσιακός και σίγουρα βελτιωμένος και αν είναι ο Exynos 2200 της Samsung για τον χώρο των Android Smartphones, η υπεροχή του A15 Bionic της Apple αποτυπωνεται εύκολα σε Benchmarks, είναι πιο δύσκολο όμως να αποτυπωθεί το πως η απόδοση αυτή προσφέρεται με εντυπωσιακά αποδοτικό ενεργειακά τρόπο.

Η μπαταρία στο iPhone 13 Pro max έχει τυπικά μικρότερη χωρητικότητα από αυτή του Galaxy S22 Ultra στα 5.000mAh, συνεχίζει όμως να προσφέρει με εντυπωσιακή διαφορά, τους καλύτερους χρόνους αναμονής και λειτουργίας που μπορεί να βρει κανείς σε ένα Smartphone. Το Smartphone της Samsung φορτίζει παρόλα αυτά πιο γρήγορα με 45W αν και αυτό της Apple χρειάζεται επίσης λίγο περισσότερο από μια ώρα για να γεμίσει την δική του μπαταρία.

Τέλος, προφανώς και το S-pen αποτελεί ένα “μοναδικό” χαρακτηριστικό του Galaxy S22 Ultra, και σε ότι αφορά τις δυνατότητες αλλά και την επιπλέον λειτουργικότητα που προσφέρει, δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο για το Smartphone της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights