Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 9i Unboxing video: Η οικονομική επιλογή

Realme 9i Unboxing video: Η οικονομική επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Το realme 9i είναι το οικονομικότερο μοντέλο της νέας σειράς από την εταιρεία, και αυτό είναι φυσικά το unboxing video του. Έχει συγκεκριμένες βελτιώσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, όπως η κάμερα των 50mp και ο διαφορετικός Snapdragon 680 επεξεργαστής στο εσωτερικό του.

Διατηρεί ομως και την οθόνη των 90Hz, με ένα LCD Panel που είναι απόλυτα λογικό στην κατηγορία τιμής του. Έχει μια παραδοσιακά μεγάλη μπαταρία στα 5.000mAh στο εσωτερικό του, αλλά και ταχεία φόρτιση με 33W. Ο φορτιστης περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του, κάτι που δυστυχως πλέον πρέπει να αναφέρεται ξεχωριστά. Θα υπάρχει διαθέσιμο σε εκδόσεις με 64 και 128GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM.

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights