Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ realme 9 Pro Plus Uboxing : Ακόμα καλύτερο

realme 9 Pro Plus Uboxing : Ακόμα καλύτερο

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Realme 9 Pro plus ξεκίνηε να πωλείται επίσημα και στη χώρα μας και αυτό είναι το unboxing video του τυπικά. Το Smartphone έρχεται με αρκετές ενδιαφέρουσες αλλαγές και βελτιώσεις. Αυτή που σωστά θεωρεί πιο σηματική η ίδια η Realme είναι η κάμερα με τον IMX766 αισθητήρα της Sony, στα 50mp και με OIS.

Παρόλα αυτά, η Ultra wide κάμερα συνεχίζει να χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα των 8mp, σε μια κατηγορία τιμής που πλέον υπάρχουν σαφώς καλύτερες λύσεις, ενώ η τρίτη κάμερα παραδοσιακά υπάρχει περισσότερο απλά για να… υπάρχει. Είναι μια Macro κάμερα στα 2mp και χωρίς Auto focus, με σημαντικά περιορισμένη απόδοση. Το realme 9 pro plus έρχεται με το νεότερο Realme UI v3.0 αλλά και Android 12, την αντίστοιχα νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Η οθόνη του Realme 9 pro Plus είναι ένα Super AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, που και πάλι δυστυχώς δεν θεωρείται πλέον κάτι ξεχωριστό στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Smartphone, ενώ δεν φαίνεται να έχει και επίπεδα φωτισμού αντίστοιχα με αυτά συσκευών άλλων εταιρειών. Η διαγώνιος της στις 6.4 ίντσες κάνει ολόκληρο το Smartphone αντίστοιχα περιορισμένο σε διαστάσεις, κάτι που είναι θετικό για ένα μέρος του αγοραστικού κοινού.

Ο Mediatek Dimensity 920 επεξεργαστής στο εσωτερικό του έρχεται με σημαντικά βελτιωμένη απόδοση, ειδικά σε σύγκριση με το προηούμενο Realme 8 Pro που δεν προσέφερε κάποια ουσιαστική βελτίωση σε σύγκριση με το ακόμα παλαιότερο realme 7 pro. Ακόμα και για Gaming χρήση, το Smartphone είναι από τα πιο ικανά στην κατηγορία του, παρότι φαίνεται ότι η εταιρεία έχει περιορίσει την οθόνη στα 60Hz σε όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια για Android Smartphones.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 4.500mAh και φορτίζει με 60W (ή 65, παρότι η συσκευασία λέει 60) ένας τομέας όπου παραδοσιακά η realme ξεχωρίζει στην μεσαία κατηγορία.

Το Realme 9 pro κοστίζει επίσημα 429 ευρώ, και για μια περίοδο προσφοράς είναι στα 379 ευρώ για την βασική του έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χωρου και 6GB RAM. Η τιμή του αυτή είναι που το φέρνει σε άμεση πλέον αντιπαράθεση με ιδιαίτερα ικανές προτάσεις του ανταγωνισμού, όπως το Galaxy A52s της Samsung και το Xiaomi 11T.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights