Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor Magic V – ΠΟΣΟ εντυπωσιακό μπορεί να είναι ένα Foldable?

Honor Magic V – ΠΟΣΟ εντυπωσιακό μπορεί να είναι ένα Foldable?

απο Kostas Gliatiotis

Το Honor Magic V είναι το πρώτο Foldable Smartphone, σαν ανεξάρτητη πλέον εταιρεία. Είναι άκρως εντυπωσιακό με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Από το πως είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι πρακτικό ακόμα και με την εξωτερική του οθόνη, το ατσάλι και το τιτάνιο στην κατασκευή του και φυσικά κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη έχει διαγώνιο 7.9 ιντσών, είναι προφανώς ένα OLED panel, στα 90Hz αλλά και με υποστήριξη 10-bit ή αλλιώς προβολή ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων. Το σημείο όπου λυγίζει είναι λιγότερο ορατό από ότι σε αντίστοιχες συσκευές του… ανταγωνισμού του.

Όμως η εξωτερική οθόνη στις 6.45 ίντσες και με αναλογία πλευρών 21:9 είναι αυτή που ξεχωρίζει, με τον τρόπο που είναι σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση του Honor Magic V και όχι σαν …. λύση ανάγκης. Είναι προφανώς και αυτή ένα OLED Panel, στα 120Hz και με την ίδια υποστήριξη χρωματικού βάθους 10-bit.

Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, έχουν ονομαστική ανάλυση 50mp για την κάθε μια, κάτι που από μόνο του αποτελεί τεχνικά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό. Η βασική από αυτές έχει έναν αισθητήρα με μέγεθος 1/1.56″, Dual Pixel Auto focus, ενώ και η Ultra wide κάμερα έχει δυνατότητα αυτόματης εστίασης, που δυστυχώς σπανίζει σε κάμερες αυτου του είδους. Ο τρίτος αισθητήρας χρησιμοποιείται για την επιπλέον πληροφορία σε χρωματικό εύρος, αλλά και λεπτομέρεια και τα δεδομένα από αυτόν συνδυάζονται στην φωτογραφία με κάθε μια από τις δύο άλλες κάμερες.

Φυσικά, ένα κορυφαίο Foldable Smartphone δεν θα μπορούσε να μην έχει αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 8gen1 επεξεργαστής τη Qualcomm, και στην έκδοση που είχα στα χέρια μου συνδυάζεται με 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μνήμη RAM είναι στα 12GB σε όλες τις εκδόσεις του Honor Magic V.

Τέλος, ακόμα και η μπαταρία των 4.750mAh είναι έστω και λιγό μεγαλύτερη από το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία, ενώ η φόρτιση γίνεται με 66W που είναι επίσης κάτι δυστυχώς όχι δεδομένο σε ένα Foldable Smartphone. #honormagicv #magicV #honor #foldable #honorfoldable #magic #honormagic

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights