Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Watch GT Runner: Για αθλητικούς τύπους

Huawei Watch GT Runner: Για αθλητικούς τύπους

απο Kostas Gliatiotis

Το Huawei Watch GT Runner είναι η νεότερη προσθήκη στην εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα διαφορεετικών Smartwatches από την εταιρεία, και αυτό είναι το unboxing video του. Η ονομασία του δηλώνει μάλλον ξεκάθαρα ότι απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα εξυπνο ρολόι για την άθληση του, και είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή τη χρήση.

Το εντυπωσιακά χαμηλό του βάρος στα 38 γραμμάρια το κάνει ιδανικό για να μην ενοχλεί στο χέρι κατά τη διάρκεια της άθλησης. Η κατασκευή του από πολυμερές πλαστκό όμως, έχει την αντοχή και την πολυτέλεια που περιμένει κανείς παραδοσιακά πλέον από ένα Smartwatch της Huawei.

Το νεότερο “σετ” αισθητήρων TrueSeen 5.0 βελτιώνει σημαντικά την ακρίβεια των μετρήσεων με 8 συνολικά αισθητήρες, και μια νέα “επιφάνεια” πάνω από αυτούς που επιτρέπει καλύτερη επαφή με το δέρμα μας. Έρχεται όμως και με Dual Band GPS, και υποστηρίζει επίσης όλα τα διαθέσιμα συστήματα δορυφορικού εντωπισμού της θέσης, όπως το Galileo, Glonass, Beidou GNSS.

Φυσικά, σαν Smartwatch της Huawei, δεν θα μπορούσε να μην έχει και εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας. Είναι λοιπόν σχεδιασμένο να προσφέρει όλες τις δυνατότητες καταγραφης άθλησης αλλά και στατιστικών για την υγεία μας, για έως και 14 ημέρες με μια φόρτιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights