Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 11S Unboxing: Η μέση λύση

Xiaomi Redmi Note 11S Unboxing: Η μέση λύση

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi Redmi Note 11S είναι ένα ακόμα μοντέλο από την νέα σειρά της εταιρείας, και αυτό είναι παραδοσιακά πλέον, το Unboxing video του. Η τιμή του το φέρνει πιο κοντά στο απλό Redmi Note 11, τα χαρακτηριστικά του όμως πιο κοντά στο Redmi Note 11 Pro. Η κάμερα του χρησιμοποιεί τον κορυφαίο για την κατηγορία, Samsung HM2 αισθητήρα των 108mp, και στο εσωτερικό του βρίσκεται ο μέχρι και σήμερα ικανοποιητικός σε επιδόσεις Helio G96 της Mediatek.

Η ουσιαστική διαφορά του από το Redmi Note 11 Pro είναι η διαφορετική, μικρότερη σε μέγεθος οθόνη στις 6.43 ιντσες που παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι ένα κορυφαίο χρωματικά Super AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz που αποτελεί μια ακόμα, έστω και λιγότερο σημαντική διαφορά.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του Redmi Note 11S έχει χωρητικότητα 5.000mAh και το Smartphone υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 33W, που είναι μια ακόμα διαφορά με τα δύο ακριβότερα μοντέλα, και μια ομοιότητα με το απλό Note 11. Η βασική του έκδοση έρχεται με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, σε μια αρκετά λογική τιμή στα 299 ευρώ επίσημα στη χώρα μας.

Με δεδομένο το ότι μπορεί να θεωρηθεί τεχνικά μια διαφορετική έκδοση ακόμα και του μέχρι και σήμερα ανταγωνιστικού Redmi Note 10 Pro της εταιρείας.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights