Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Unboxing: Η επόμενη γενιά

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Unboxing: Η επόμενη γενιά

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G είναι το κορυφαίο μοντέλο της νέας σειράς από την εταιρεία, και αυτό είναι το Unboxing video του. Έρχεται με μερικές σημαντικές βελτιώσεις και κάποιες ακόμα που δεν είναι τόσο “μεγάλες” σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, το Redmi Note 10 Pro. Έχει και πάλι μια εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη στις 6.67 ίντσες, στα 120Hz και με υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας που φτάνουν τα 1.000nits.

Συνεχίζει να έχει μια βασική κάμερα στα 108mp με τον Samsung HM2 αισθητήρα, και ένα διάφραγμα f/1.9 στο φακό της. Η δεύτερη Ultrawide κάμερα παραμένει επίσης στα 8mp ενώ για αυτή με τον Macro φακό, η ανάλυση έχει δυστυχώς μειωθεί στα 2mp ενώ απουσιάζει πλέον και το Auto focus.

Στο εσωτερικό του, βρίσκεται ο Snapdragon 695 της Qualcomm, ο οποίος παρότι δεν προσφέρει σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις του Note 11 Pro 5G, έχει υποστήριξη για δίκτυα πέμπτης γενιάς, και το πλεονέκτημα της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας με την κατασκευή σε λιθογραφία 6nm. Η βασική έκδοση του Smartphone συνδυάζει τον επεξεργαστή αυτό, με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χωρου.

Τέλος, η μπαταρία έχει παραμείνει στα 5.000mAh που είναι έτσι και αλλιώς απόλυτα ικανοποιητική χωρητικότητα, η φόρτιση όμως έχει βελτιωθεί σημαντικά και γίνεται πλέον με 67W. Ο φορτιστής περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του, και δυστυχώς αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναφέρουμε πλέον ξεχωριστά και σε Smartphones της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights