Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco X4 Pro Unboxing: Το ίδιο, αλλά διαφορετικό !

Poco X4 Pro Unboxing: Το ίδιο, αλλά διαφορετικό !

απο Kostas Gliatiotis

Το Poco X4 Pro είναι το νεότεο και μέχρι στιγμής καλύτερο Smartphone της Poco, και αυτό είναι το Unboxing video του. Έρχεται να αντικαταστήσει το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ικανό Poco X3 Pro της εταιρείας, με συγκεκριμένες αλλαγές, που είναι σχεδόν στο συνολο τους προς το καλύτερο. Έχει πλέον μια Super AMOLED οθόνη στα 120Hz, με φωτισμό που φτάνει έως και 1200nits σε εξωτερικούς χώρους, και αποτελεί μια ουσιαστική αναβάθμιση σε σύγκριση με το LCD Panel του προηγούμενου μοντέλου.

Η βασική κάμερα έχει πλέον και στο Poco X4 pro τον γνωστό για την καλή απόδοση του, Samsung HM2 αισθητήρα των 108mp, και παραδοσιακά μαζί του έρχεται μια Ultrawide κάμερα των 8mp που σταδιακά θα πρέπει πλέον να αντικατασταθεί από κάμερα με υψηλότερη ανάλυση. Δυστυχώς και η Macro κάμερα δεν έχει πλέον Auto focus αλλά και αισθητήρα των μόλις 2mp.

Redmi Note 11 Pro+ 5G Unboxing

Redmi Note 11 Pro 5G Review

Redmi Note 11S unboxing

Redmi Note 11 Unboxing

Βελτιωμένη είναι και η φόρτιση στα 67W όπως σχεδόν σε κάθε Smartphone της Poco αλλά και της Xiaomi σε αυτή την κατηγορία τιμής, με την μπαταρία να διατητήρεί την ικανοποιητική χωρητικότητα στα 5.000mAh

Παρόλα αυτά, σε σύγκριση με το προηγούμενο Poco X3 Pro, ο Snapdragon 695 επεξεργαστής της Qualcomm αποτελεί μια διαφορά προς το “χειρότερο” παρότι έρχεται πλέον με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ο Snapdragon 860 του προκατόχου του αποτελούσε με χαρακτηριστική διαφορά ότι ισχυρότερο υπήρχε σε Smartphone αυτής της κατηγορίας τιμής, με το Poco X4 Pro να είναι άλλωστε μια διααφορετική έκδοση του παρόμοιου Redmi Note 11 Pro 5G της xiaomi.

Στη χώρα μας επίσημα το Poco X4 Pro θα έρθει σε έκδοση με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, σε μια τιμή παραπλήσια με το προηγούμενο μοντέλο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights