Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A33 5G: Ακόμα πιο ενδιαφέρον !

Samsung Galaxy A33 5G: Ακόμα πιο ενδιαφέρον !

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Samusung Galaxy A33 είναι το δεύτερο Smartphone της νέας σειράς από την εταιρεία, που μαζί με το Galaxy A53 έρχονται πλέον και επίσημα στη χώρα μας. Προκειμένου να έχει μια διαφορετική τιμή πώλησης, έχει συγκεκριμένες αλλαγές που δεν το κάνουν “κατώτερο” αλλά απλά διαφορετικό. Η Super AMOLED οθόνη του είναι στις 6.4 ίντσες, και έχει ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, διατηρώντας όμως τα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας αλλά προφανώς και την κορυφαία χρωματική απόδοση.

Η βασική κάμερα έχει επίσης έναν διαφορετικό αισθητήρα στα 48mp, χωρίς OIS αυτή τη φορά που παραδοσιακά δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατηγορία. Αλλαγή έχουμε και στην ανάλυση του αισθητηρα της Ultra wide κάμερας που ειναι πλέον στα 8mp ενώ αυτή με τον Macro φακό διατηρείται στα 5mp χωρίς όμως Auto focus.

Στο εσωτερικό του Galaxy A33 όμως βρίσκεται και πάλι ο Exynos 1280 (ή 1200 …) επεξεργαστής της Samsung, ακριβώς ο ίδιος με το Galaxy A53. Αν εκεί μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι οι επιδόσεις του δεν είναι απαραίτητα όσο καλές θα “έπρεπε” να είναι, στην κατηγορία που ανήκει το Galaxy A33 το κάνουν ένα από τα ισχυρότερα Smartphones που μπορεί να αγοράσει κάποιος. Η βασική του έκδοση θα έρθει στη χώρα μας με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, σε μια τιμή που ακόμα δυστυχώς δεν είναι γνωστή με ακρίβεια.

Τέλος, η Samsung έχει… καταφέρει σε συνολικά μικρότερο μέγεθος για ολόκληρο το Galaxy A33 να “χωρέσει” και εδώ μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh η οποία όμως συνεχίζει δυστυχώς να φορτίζει με 25W, ενώ προφανώς και στο νεότερο Smarphone, ο φορτιστής απουσιάζει από την συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights