Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nova 9 SE: Η HUAWEI δεν πάει πουθενά!

Nova 9 SE: Η HUAWEI δεν πάει πουθενά!

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον γνωστό ότι η Huawei δεν πρόκειται να … παρατήσει την αγορά των Smartphones, και το Nova 9 SE είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό. Το Smartphone έρχεται πλέον επίσημα στη χώρα μας, μαζί φυσικά με τα κορυφαία P50 Pro και P50 Pocket της εταιρείας. Έχει μια κάμερα των 108mp, μια μεγάλη οθόνη στις 6.78″ στα 90Hz και φυσικά φορτίζει με 66W.

Πιο αναλυτικά, η βασική κάμερα του Nova 9 SE χρησιμοποιεί τον δημοφιλή πλέον αισθητήρα των 108mp με μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.52″ ενώ μαζί με αυτές έχει τρεις ακόμα για διαφορετικά είδη φωτογραφίας. Η δεύτερη έχει όπως πάντα έναν υπερ ευρυγώνιο φακό για λήψεις με μεγαλύτερο πλάνο, και είναι στα 8mp. Συνοδεύεται από μια Macro κάμερα για φωτογραφίες από μικρή απόσταση στα 2mp και τέλος ένα αισθητήρα βάθους για φωτογραφίες πορτραίτου.

Η οθόνη του Nova 9 SE είναι σχεδιασμένη για άνετη καθημερινή χρήση, με μεγάλο μεγεθος στις 6.78 ίντσες, αλλά με ένα εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της που διατηρεί τις συνολικές διαστάσεις σε απόλυτα λογικά επίπεδα. Έχει ονομαστική ανάλυση 2388×1080 pixels, αλλά και υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz που μάλιστα προσαρμόζεται “δυναμικά” ανάλογα με τις συνθήκες, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο στην κατηγορία τιμής του.

Τέλος, στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 680 επεξεργαστής της Qualcomm, και η βασική έκδοση του Nova 9 SE που πωλείται επίσημα στη χώρα μας έχει 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου και 8GB μνήμης RAM.

Δυστυχώς όμως, παρόλα αυτά, επειδή υπάρχουν πολλοί που στο βωμό της δημοσιότητας αδιαφορούν για την πραγματικότητα, πρέπει να αναφέρουμε πολύ συγκεκριμένα ότι το Nova 9 SE είναι ένα Android Smartphone, με το EMUI 12 γραφικό περιβάλλον της HUAWEI. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το Android 11, με το σύνολο των HUAWEI Mobile Services.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights