Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Τι παίρνεις με σχεδόν 200 Ευρώ: Galaxy A13 vs Redmi Note 11

Τι παίρνεις με σχεδόν 200 Ευρώ: Galaxy A13 vs Redmi Note 11

απο Kostas Gliatiotis

Η κατηγορία τιμής έως 250 ευρώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας, με ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού να αναζητά σε αυτή το επόμενο Smartphone. Οι συσκευές που υπάρχουν λοιπόν με αυτό το κόστος, είναι σχεδιασμένες να καλύπτουν βασικές ανάγκες επικοινωνίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά να προσφέρουν και … όσο περισσότερα χαρακτηριστικά είναι δυνατόν με αυτό το κόστος.

Για την Samsung, η νεότερη πρόταση σε αυτή την κατηγορία είναι το Galaxy A13 και για την Xiaomi το Redmi Note 11. Τα δύο Smartphones κοστίζουν επίσημα στη χώρα μας; 199 ευρώ για το Galaxy A13 και 229 ευρώ για το Redmi Note 11 στην βασική τους έκδοση με 64GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM. Παρότι αρχικά το Smartphone της Xiaomi “φαίνεται” ακριβότερο, έρχεται με σημαντικά καλύτερη AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και παρότι ο Snapdragon 680 επεξεργαστής της Qualcomm δεν ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του, είναι σημαντικά πιο ισχυρός από τον αρκετά παλαιότερο Eynos 850 επεξεργαστή της Samsung στο Galaxy A13.

Παρόλα αυτά, τα δύο Smartphones έρχονται με την ίδια ουσιαστικά βασική κάμερα στα 50mp, με παρόμοια απόδοση και φυσικά έναν τεχνικά πιο “οικονομικό” αισθητήρα στην κατηγορία τιμής που ανήκουν. Το ενδιαφέρον είναι ότι και τα δύο έχουν μια ικανοποιητικά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό τους με χωρητικότηρτα 5.000mAh, όμως το Redmi Note 11 φορτίζει σημαντικά πιο γρήγορα με 33W σε σύγκριση με την περιορισμένη φόρτιση στα 18W για το Galaxy A13.

Το Smartphone της Samsung όμως έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πλεονέκτημα, αφού έρχεται με Android 12 και το One UI 4 γραφικό περιβάλλον της Samsung, σε μια πιο “ελαφριά” έκδοση λόγω της περιορισμένης απόδοσης του επεξεργαστή του. To Redmi Note 11 έρχεται επίσης με το νεότερο MIUI 13 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, βασίζεται όμως στο αμέσως προηγούμενο Android 11.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights