Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Creative Outlier Pro: Εντυπωσιακός ήχος

Creative Outlier Pro: Εντυπωσιακός ήχος

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative έχει μια ιδιαίτερη παράοδοση σε προϊόντα ήχου, και τα Outlier Pro είναι τα νεότερα και καλύτερα in-ear Bluetooth ακουστικά της. Παραδοσιακά λοιπόν, αυτό είναι και το Unboxing video τους.

Η σειρά Outlier εστιάζει στο μικρό μέγεθος των ίδιων των ακουστικών, και φυσικά πάντα στην ηχητική απόδοση, αλλά και την τεχνολογία Sx-Fi που προσαρμόζει τον ήχο στο… μέγεθος και το σχήμα του κεφαλιού του ιδιοκτήτη τους. Μάλιστα η εταιρεία ανέπτυξε την συγκεκριμένη τεχνολογία πολύ νωρίτερα από τον ανταγωνισμό της, με το ηχητικό προφίλ να μπορεί να μεταφερθεί σε περισσότερα από ένα σετ διαφορετικών ακουστικών μέσω της εφαρμογής που υπάρχει κανονικά για Android Smartphones και iOS συσκευές της Apple.

Τα Outlier Pro χρησιμοποιούν τρία διαφορετικά μικρόφωνα για το Active Noise cancellation, ενώ πλέον η Creative αναγνωρίζοντας ότι για το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, θα χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με κάποιο Smartphone, έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στην σωστή καταγραφή του ήχου της φωνής μας και κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Μάλιστα, η εναλλαγή μεταξύ του Active Noise cancellation, του Awareness mode που επιτρέπει σε συγκεκριμένους ήχους να “περάσουν” από το ακουστικό, και την χρήση τους χωρίς καμία … επέμβαση γίνεται από τα ίδια τα Outlier Pro, και δεν χρειάζεται ρύθμιση μέσω εφαρμογής. Κάθε ακουστικό έχει μια ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια για τον χειρισμό τους, μια ιδιαίτερα πρακτική επιλογή αφού δεν χρειάζεται πίεση για την λειτουργία της, αποφευγόντας έτσι να πιέζει κανείς και το ίδιο το ακουστικό στο αυτί του.

Παρόλα αυτά, εντυπωσιακή είναι και η απόδοση της μπαταρίας των Outlier Pro. Σύμφωνα με την Creative, κάθε ακουστικό μπορεί να αναπαράγει μουσική για έως και 6 ώρες με το ANC απενεργοποιημένο. Ακόμα όμως και με αυτό ενεργό ο χρόνος είναι περίπου 5 ώρες, και ξεπερνά με άνεση το συνηθισμένο για ακουστικά αυτής της κατηγορίας τιμής. Ο χρόνος αυτός εξαρτάται πάντα και από την ένταση στην οποία χρησιμοποιεί κανείς τα Outlier Pro, ενώ οι κλήσεις σε συνδυασμό με ένα Smartphone αλλάζουν την απόδοση της μπαταρίας, αφού σε αυτή την περίπτωση τα ακουστικά “εκπέμπουν” πληροφορίες για την φωνή μας μέσω Bluetooth πίσω σε αυτό.

Σε συνδυασμό με την μπαταρία που έχει η θήκη, ο συνολικός χρόνος λειτουργίας των ακουστικών μπορεί να φτάσει έως και τις 30 ώρες, πάντα υπό ιδανικές συνθήκες. Μάλιστα, τα Outlier Pro είναι και τα πρώτα ακουστικά της εταιρείας αυτού του είδους, στα οποία η θήκη φορτίζει και ασύρματα εκτός της USB type-C θύρας που διαθέτει, ενώ έχει την πάντα καλοδεχούμενη ξεχωριστή ένδειξη για την μπαταρία κάθε ακουστικού.

Αν θα θέλαμε τέλος κάτι διαφορετικό από τα Outlier Pro, αυτό θα ήταν μια πιο “εξειδικευμένη” εφαρμογή διαχείρισης τους. Η εφαρμογή για την εκμετάλλευση της τεχνολογίας Sx-Fi περιορίζεται στις δυνατότητες αυτής, και δεν επιτρέπει την διαχείριση των λειτουργιών των ακουστικών, ενώ δεν παρέχει απαραίτητα και πληροφορίες για την κατάσταση της μπαταρίας κάθε ακουστικού αλλά και της θήκης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights