Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 9 4G: Περισσότερο από μια καλή κάμερα

Realme 9 4G: Περισσότερο από μια καλή κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Το Realme 9 4G είναι ο αντικαταστάτης του ιδιαίτερα ικανού για την κατηγορία του, αμέσως προηγούμενου Realme 8. Αυτό είναι όπως πάντα το Unboxing video του, και μια πρώτη επαφή με το νεότερο Smartphone της εταιρείας που έρχεται επίσημα στη χώρα μας. Είναι το πρώτο Smartphone με τον Samsung HM6 αισθητήρα των 108mp, που έρχεται μεταξύ άλλων και με Dual Pixel auto focus, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο σε αισθητήρες με αυτή την ανάλυση ακόμα και σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές.

Το Realme 9 4G εχει μια Super AMOLED οθόνη 6.4 ιντσών, με ονομαστική ανάλυση 2400×1080 pixels, και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz που είναι μια μάλλον αποδεκτή λύση για την κατηγορία τιμής του. Έχει θεωρητικά και πρακτικά ιδιαίτερα ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού. Η έκδοση του Realme 9 4G που έχω στα χέρια μου, είναι η “κορυφαία” με 8GB RAM και 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ υπάρχει αντίστοιχα και μια οικονομικότερη με 6GB RAM.

Ο Snapdragon 680 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, είναι μια λύση που προσαρμόζεται στις δυοκολίες της εποχής, με επιδόσεις τουλάχιστον ικανές να καλύψουν τις απαιτήσεις στην κατηγορία αυτή. Μάλιστα, η Realme φέρνει το Smartphone στην αγορά με Android 12, την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, αλλά και το αντίστοιχα νεότερο Realme UI V3.0 γραφικό περιβάλλον.

Τέλος, το Realme 9 4G έχει μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh στο εσωτερικό του, και φορτίζει με 33W που μέχρι και σήμερα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός ρυθμός φόρτισης, ενώ ο φορτιστής περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του, κάτι που δυστυχώς πλέον πρέπει να αναφέρεται ξεχωριστά και σε αυτή την κατηγορία τιμής. #realme9 #realme9series #realme #realme94G #realme9unboxing #realme8 #realme8pro #realme_greece

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights