Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch GT 3 Pro 42mm: Το πιο ΟΜΟΡΦΟ Smartwatch

HUAWEI Watch GT 3 Pro 42mm: Το πιο ΟΜΟΡΦΟ Smartwatch

απο Kostas Gliatiotis

Το HUAWEI Watch GT 3 Pro 42mm είναι ένα από τα δύο νέα κορυφαία Smartwatch που παρουσίασε πριν μερικές ημέρες η εταιρεία, και πλέον είναι επίσημα διαθέσιμο και στη χώρα μας. Αυτό είναι το Unboxing video του και μια πρώτη γνωριμία με αυτό.  Το Watch GT 3 Pro 42mm συνεχίζει την παράδοση της HUAWEI στην κατασκευή πολυτελών έξυπνων ρολογιών, και την πηγαίνει ένα… βήμα πιο μακρία. Η κάσα του είναι πλέον κατασκευασμένη από κεραμικό υλικό, με μια επιπλέον “πινελιά” πολυτέλειας με ανοξείδωτο ατσάλι στην κάσα, και φυσικά η οθόνη του προστατεύεται από ζαφείρι για βελτιωμένη προστασία.

Φυσικά, η πολυτέλεια του δεν του “στερεί” όλα όσα μας έχει συνηθίσει η HUAWEI σε ένα Smartwatch. Έρχεται με το HARMONY OS λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, με το App Gallery για την εγκατασταση επιπλέον εφαρμογών, και πολλές ακόμα δυνατότητες. Η τεχνολογία TrueSeen της HUAWEI καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο, την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου μας και περισσότερα από 100 διαφορετικά είδη άσκησης.

Όλα τα στατιστικά μας δεδομένα, παρουσιάζονται όπως πάντα μέσα από την εφαρμογή HUAWEI health σε αναλυτική μορφή, και η εφαρμογή είναι κανονικά διαθέσιμη για οποιοδήποτε Android Smartphone αλλά και iOS συσκευές της Apple και iPhone. #watchgt3pro #huawei #watchgt3 #huaweiwatch #smartwatch

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights