Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Blind Camera Test: Galaxy S22 Ultra VS Vivo X80 Pro (video)

Blind Camera Test: Galaxy S22 Ultra VS Vivo X80 Pro (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Vivo X80 Pro είναι το νεότερο και καλύτερο Smartphone της εταιρείας, που ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για τις εντυπωσιακές του κάμερες. Αναμενόμενα λοιπόν, ήρθε μάλλον η ώρα για ένα blind camera test απέναντι στο αντίστοιχα κορυφαίο μέχρι και σήμερα, Galaxy S22 Ultra της samsung. Κάθε ένα από τα δύο Smartphones έχει διαφορετική “άποψη” για το πως μπορεί να βγει μια πολύ καλή φωτογραφία, και τα δύο όμως πετυχαίνουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Όπως πάντα, οι φωτογραφίες δεν ξέρουμε από ποια συσκευή είναι, θεωρητικά, προκειμένου ο καθένας να διαλέξει αυτή που θεωρεί καλύτερη ή απλά αυτή που προτιμά, χωρίς να παίζει ρόλο ποια εταιρεία έχει κατασκευάσει το Smartphone που την έχει βγάλει…

Το vivo X80 Pro, έχει φακούς σχεδιασμένους από την Zeiss σε όλες τις κάμερες του, με την βασική από αυτές να χρησιμοποιεί τον samsung GNV αισθητήρα των 50mp που κατασκευάζει η samsung αποκλειστικά για την vivo. Έχει μια ιδιαίτερα ικανή αντίστοιχα, ultra wide κάμερα με τον imx589 αισθητήρα της sony των 48mp αλλά και δύο ιδιαίτερα ικανές κάμερες με οπτικό zoom. Αυτή με το 2x optical zoom, έχει ένα ξεχωριστό Gimbal για σταθεροποίηση του πλάνου, ενώ αυτή με το 5x optical zoom, έχει έναν περισκοπικό φακό, και έναν αισθητήρα των 8mp.

vivo x80 pro vivo x80 pro vivo x80 pro vivo x80 pro vivo x80 pro vivo x80 pro

Ακόμα πιο εντυπωσιακό τεχνικά, είναι το ότι οι τρεις από τις τέσσερις κάμερες του vivo X80 Pro έχουν OIS, όπως και οι αντίστοιχες κάμερες του Galaxy S22 Ultra. Το κορυφαίο smartphone της samsung, χρησιμοποιεί τον HM3 αισθητήρα που κατασκευάζει η ίδια η εταιρεία, με ονομαστική ανάλυση 108mp και ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών.

Υπάρχει και εδώ μια ιδιαίτερα ικανή ultra wide κάμερα, με χαμηλότερη ανάλυση στα 12mp που όπως και αυτή του x80 pro όμως, έχει εκτός των άλλων auto focus, που της επιτρέπει να βγάζει και macro φωτογραφίες από μικρή απόσταση. Το Galaxy S22 Ultra έχει και αυτό δύο κάμερες με zoom, μια με 3Χ οπτικό και ανάλυση 10mp στον αισθητήρα της, και μια ακόμα περισκοπική κάμερα και εδώ, με 10x optical zoom αυτή τη φορά, και επίσης ονομαστική ανάλυση στα 10mp.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights